Premijerka Novog Zelanda još jednom oduševila ceo svet svojim gestom

Premijerka Novog Zelanda Džasinda Ardern koja je oduševila svijet svojim reakcijama nakon terorističkog napada koji se prošlog meseca dogodio u ovoj zemlji kada je poginulo 50 ljudi, ponovo je izazvala salve pozitivnih komentara novim gestom.

Ovoga puta privukla je pažnju svojom ljudskošću i spontanošću tako što je tokom kupovine u supermarketu platila račun za namirnice jednoj ženi koja je zaboravila novčanik, a s njom je bilo dvoje dece koja su nervozno plakala čekajući da konačno izađu iz marketa.

Helena Barnes, prijateljica žene kojoj je premijerka platila namirnice ovu je priču objavila na Tviteru.

– Kao da je ne volimo dovoljno nakon svega, Džasinda Ardern platila je mojoj drugarici namirnice u supermarketu jer je žena bila zaboravila novčanik, a dvoje deca koju je povela sa sobom su vrištala – napisala je.

Premijerka Novog Zelanda ovu priču je potvrdila u gostovanju u jednoj emisiji, rekavši da je to učinila jer je žena s uplakanom decom ipak – majka.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

džasinda ardennovi zelandpremijerka
Komentari (4)
Dodaj komentar
  • AA ( americki alah)

    nek meni uplati kartu do Zelanda u jednom pravcu i sve sto treba uz to

    • Anonimni

      😂🤟

  • Svemirski Putnik

    To sam i ja jednom uradio dok sam boravio u Kolumbiji. Samo o tome niko nije pisao. A i zasto bi? Zadovoljstvo koje sam osecao je i onako neopisivo.

  • popov

    ovde nesto nestima??nije dobro biti previse dobar ni previse rdjav covek..videcemo pozadinu za koju godinu..do tada,,nek pise ko sta hoce..moze..ili vidi!!