Preminula nakon terapije u holisitčkom centru

RIM – Mlada žena preminula je nakon operacije mladeža koji su obavili jedan hirurg i direktor holističkog centra “Anidra”, u blizini Đenove, pise list “Fanpejđ”.

Dvojica su uhapšeni pod optužbom za ubistvo. Policija je ustanovila da je operacija izvršsena u kuhinji holisitčkog centra bez prethodnog histološkog nalaza i bez anestezije, a kada su se pojavili bolovi i prvi otečeni limfni čvorovi, uveravali su mladu ženu da je „reč o čišćenju organizma od toksičnih materija” i savetovali da pije zašečerene čajeve.

Kada je pacijentkinja došla u bolnicu već je bilo kasno za lečenje, lekari su konstatiovali raširene metastaze po celom telu i ona je ubrzo preminula.

Porodica preminule optužuje holisitčki centar, a posebno direktora Paola Bindelija, koji se predstavljao kao “maestro” i ”svetac”, da je i pre smrti potpuno uzeo pod svoje ženu u “društvo svetih” i da se ona, kao posledica slepog verovanja holisitčkom “svecu”, sasvim udaljila od porodice, prijatelja i društva.

Holistički centar u Đenovi na svojoj web stranici se reklamira kao mesto gde se promoviše korištenje i lečenje prirodnim sredstvima, uljem, travama i molitvama, da bi se „postiglo dobro zdravlje i temeljno poznavanje semih sebe”.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar