Pretnje smrću gradonačelniku Makarske

ZAGREB – HDZ-ovom gradonačelniku Makarske i kandidatu za gradonačelnika na predstojećim izborima Juri Brkanu na predizbornom plakatu nacrtana je rupa od metka na čelu, uz poruku „Memento mori“.

Fotografiju je Brkan objavio na Fejsbuku uz poruku sugrađanima da je demokratsko pravo svih ljudi da na izborima kažu svoje mišljenje i odaberu političku opciju, ali da pretnje smrću nikada neće biti prihvatljive, prenosi Indeks.

“Znam da sam radeći ovaj posao četiri godine zaustavio interesne skupine da pozadinski uništavaju grad, ali ovakve pretnje smrću prelaze okvire civilizovanog i zakonitog ponašanja. I ovo nije prvi slučaj”, dodao je Brkan.

On je svojim “protivkandidatima i njihovim jatacima“ poručio da ih se ne boji i da će u idućem mandatu i nadalje “raditi za dobrobit svih građana Makarske, a protiv interesa pojedinih partijskih, građevinskih i kriminalnih organizacija”.

Istakao je da je ovu i sve ostale pretnje, prijavio policiji i još jedanput pozvao sve protivkandidate i njihove ‘sponzore’ da se zadrže u okviru pristojnog političkog nadmetanja.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar