Rat JER AZE: Nastavljeni sukobi, gubici na jeremnskoj strani

BAKU – Ministarstvo odbrane Azerbejdžana saopštilo je da su i danas nastavljene borbe oko Nagorno-Karabaha na celoj liniji fronta.

Prema saopštenju Ministarstva, borbe su različitim intenzitetom vođene juče i tokom noći u pravcu Agdere-Agdam, Fizuli-Džabrail i Zangilan-Kubadli.

Baku: Civil ranjen u jermenskom napadu balističkim raketama

BAKU – Kancelarija azebejdžanskog državnog tužioca saopštila je danas da je jedan civil ranjen u napadu balističkom raketama sa jermenske teritorije na severoistočnu oblast Gbala.

„Stanovnik oblasti Gabala Murad Amirbekov ranjen je u raketnom napadu u kojem je pet stambenih zgrada teško oštećeno“, navodi se u saopštenju.

Jerevan: Neprijatelj zaustavljen prilikom pokušaja proboja

JEREVAN – Ministarstvo odbrane Jermenije saopštilo je danas da su se sukobi nastavili duž cele linije fronta u Nagorno-Karabahu.

Prema sekretaru pres službe Šušan Stepanjan, azerbejdzanske trupe su pokušale proboj kroz jermenske snage, ali su odbijene, preneo je TAS S.

Baku:Jermenija koristila balističke rakete,Jerevan demantuje

BAKU – Ministarstvo odbrane Azerbejdžana saopštilo je da su sa teritorije Jermenije u pravcu reona Gabala na severu zemlje lansirane balističke rakete, što je Jerevan demantovao.

„Balističke rakete su lansirane sa teritorije Jermenije u pravcu Gabale i Kurdamira 22. oktobra u devet sati po lokalnom vremenu“, navodi se u saopštenju.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar