Ruski milioner, njegova trudna žena i ćerka nađeni mrtvi u stanu u Moskvi

Vladislav Avajev (51), bivši zvaničnik Kremlja i nekadašnji potpredsednik Gasprom banke, pronađen je mrtav u svom luksuznom stanu na 14. spratu zgrade u Moskvi. U istom stanu pronađena su i tela njegove navodno trudne supruge Jelene i njihove ćerke Marije (13).

Kako navode mediji, tela milionera, njegove supruge i ćerke pronašla je starija ćerka Anastasija (26) koja je ušla u stan na silu nakon što satima nije mogla da stupi u kontakt ni sa kim iz porodice. Sva tri tela u stanu imala su rane od vatrenog oružja.

Anastasija Avajeva je, kako se navodi u medijima, rekla policiji da je pištolj bio u očevoj ruci kad je pronašla njegovo telo. Takođe, rekla je da je luksuznom stanu bilo 13 komada oružja.

Komšinica: Čula sam tri pucnja i vrisak
„Čula sam ukupno tri pucnja i vrisak. Žena je vrištala. Nakon njenog vriska, čula su se dva pucnja, a onda više niko nije vrištao“, rekla je komšinica koja se predstavila samo kao Kristina.

Druga komšinica je rekla da je Avajev bio „pametan čovek, skoro šef Gasprom banke“.

„Videla sam ga, nije izgledao kao manijak. Nije imao razloga da to uradi. Bio je bogat i pametan. Nema šanse da takav čovek ubije. Možda su Avajev i njegova porodica ubijeni“, rekla je.

Motiv masakra ljubomora?

Iako uzrok smrti nije zvanično saopšten, u medijima su se pojavile dve teorije o motivu, kako se čini, ubistava i samoubistva.

Prvi izveštaji ukazuju da je ruski biznismen upucao suprugu i ćerku, a potom sebi presudio zbog ljubomora. Prema jednoj teoriji, Vladislav Avajev ubio je svoju ženu nakon što je saznao da je trudna sa njegovim vozačem. Međutim, navodi da je Jelena bila trudna nisu potvrđeni.

Druga teorija je da je bogati bankar saznao da ga žena vara sa vozačem, koji je prethodno dao otkaz.

Ko je Vladislav Avajev?

Avajev je bio izvršni direktor Gasprom banke, koju je napustio, ali nije poznato da li je zadržao veze sa njom.

Prethodno je bio zamenik šefa “velikog odeljenja” u Putinovoj administraciji Kremlja. Bogatstvo je stekao preko svoje građevinske kompanije.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

milionerrusijasmrt
Komentari (0)
Dodaj komentar