SAD: Užasni izveštaj o napadu u Dumi,RUS da ne podržava Asada

VAŠINGTON – Američki Stejt department nazvao je „užasavajućim“ izveštaje o masovnim žrtvama u navodnom napadu hemijskim oružjem u Dumi u Siriji, zatražio da svet reaguje ukoliko napad bude potvrđen i pozvao Rusiju da „odmah prestane“ sa podrškom sirijskoj vladi, prenosi Rojters.

„Ovi su navodi, ukoliko budu potvrđeni, užasavajući i zahtevaju trenutni odgovor međunarodne zajednice“, saopštila je portparolka Stejt departmenta Heder Noert.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Radoslav Radovic

    Mujo bolan sto probode Sulju?Pa okliynuh se na kori od banane.Pa mujo bolan kako 6 puta. Pa 6 puta sam se okliznuo.Hemijski otrovi su izgleda jedini način da se isprovocira krvoproliće, a o vjerodostojnosti njihove upotrebe nema ni govora ni odgovora.Zapadna demokratija je na djelu!Upozorenje normalnom svijetu“:Spašavaj se ko se spasit moze dolazi zapadna demokratija(Avioni, tenkovi kamioni sa raketama i kasetnim bombama, granate sa uranijumom, grafitne bombe, bioloske bombe sa antraksom i otrovima za prezivare.Bombe sa gubarom sto pojede sve lisce na drveću i sve ostale uzasavajuce moderne smrtonosne naprave) da nam unisti sve sto smo do sada stvorili i sto je priroda stvorila.“