Stravično: 2 pitbula izujedala dečaka do smrti

Dva pitbula napala su i do smrti izujedala jednog sedmogodišnjeg dečaka u gradu Louelu, američka država Masačusets.

Tragedija se dogodila tokom vikenda kada su dečakovi roditelji policiji prijavili njegov nestanak.

Policija je brzo otkrila šta se dogodilo – dečak je, iz ko zna kojih razloga, ušao u ograđeno područje ignorišući natpis da su tu opasni psi i desilo se ono najgore.

Policajci su potom jednog psa uspavali a drugog odveli u kafileriju.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

pitbul
Komentari (2)
Dodaj komentar
  • goran manic

    Više puta sam upozoravao da su ljudi, a posebno deca, nepažljivi u postupcima sa našim najboljim prijateljima. To se nastavlja! Vreme je da se ljudi, i posebno deca, edukuju i da im se ograniči slobodno kretanje tamo gde su naši najbolji prijatelji sa svojim obavezama ili na zasluženom odmoru. To su nežne dušice i

  • bambi

    Po urgentnom postupku usvojiti zakon kojim ce trajno biti zabranjeno posedovanje krvolocnih pasa u Republici Srbiji. Inace u Srbiji je uzgajanje kucica postalo vise pokazivanje moci vlasnika pasa drustvu, svoga statusa, svoje moci i slicno. Pogledajmo malo bolje, majke umesto da setaju sa svojom decicom u prirodi, one brze bolje nakon razvoda koji im je neophodan da bi dosli do alimentaciionih para decu smestaju u vrtice a onda od kafica do kafica, od dzipa do dzipa, setaju kucice, alkoholisu se sa svojim intimnim partnerima koje menjaju na po tri meseca. Strasno. Citav sistem je degradirao. Zar treba jos neko dete da nam pogine na ovakav nacin i u ovakvim mukama. Pod urgentno usvojiti zabranu uzgajanja i posedovanja krvolocnih pasa i te fazone da nije pas kriv nego vlasnik i tome slucno ne treba da nas zanimaju. Zivot, sigurnost i sreca dece je najvaznija stvar na svetu.