Stravično: Snimci odrubljivanja glava nađeni kod danskog biznismena

Snimci na kojima je prikazano mučenje ženske osobe i pogubljenje odrubljivanjem glave, davljenjem i spaljivanjem pronađeni su na hard-disku Danca Pitera Madsena

Madsen (46) se sumnjiči da je usmrtio Kim Val (30) nakon što se 10. avgusta ukrcala na njegovu privatnu podmornicu koju je sam izgradio. Podmornica je ubrzo potopljena, kako se u početku činilo u pomorskoj nesreći. Madsen se spasao, a Kim Vol se u početku vodila kao nestala, pri čemu je Madsen tvrdio da ju je iskrcao u kopenhagenškoj luci.

Njeno telo je pronađeno 11 dana kasnije na obali danskog ostrva Amager u jezivom stanju – bez glave i udova. Madsen je u međuvremenu promenio priču i kazao da je Kim Val stradala nesrećnim slučajem, kada joj je metalni poklopac podmornice težak 70 kg pao na glavu. On ju je, tvrdi, potom “pokopao na moru”. Naravno, policija nije poverovala njegovom iskazu i Madsen je pritvoren i optužen za ubistvo.

Specijalni tužilac Džejkob Buš Jepsen rekao je na sudskom saslušanju, na kojem je sudaja produžio pritvor Madsenu, da tačan uzrok smrti još uvek nije utvrđen, prenosi „The Local Sweden“. Međutim, autopsija njenog tela pokazala je brojne ubode nožem – čak 14 uboda u donjem delu abdomena, u genitalijama i oko njih. Povrede su nanesene “u vreme smrti ili nedugo nakon nje”, naveo je tužilacj. Njena glava, ruke i noge odsečeni su, verovatno nakon smrti.

Snimke mučenja i egzekucije žena, za koje je tužilac utvrdio da “pretpostavljaju kako su stvarne”, pronađene su na računaru u laboratoriji kou je vodio Madsen. On pak poriče da je hard-disk njegov i tvrdi da su njegovi saradnici takođe imali pristup laboratoriji. Međutim, niko od njegovih saradnika nije bio s njim i Kim Vol na podmornici s koje se novinarka nije vratila živa, prenose mediji u regionu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

biznismenodrubljivanje glave
Komentari (0)
Dodaj komentar