Tramp nominovan za Nobelovu nagradu za mir

VAŠINGTON – Američki predsednik Donald Tramp nominovan je za Nobelovu nagradu za mir za 2021. godinu.

Dejli mejl navodi da je Tramp nominovan samo nekoliko nedelja nakon što je posredovao u postizanju sporazuma između Izraela i Ujedinjenih Arapskih Emirata.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Donald Tramp
Komentari (6)
Dodaj komentar
  • Dr Miggyy

    ALFREDE NOBELU, VOSTANI! Predsednik SAD, gospodin Donald Tramp, je kandidat za Nobelovu nagradu za mir, ja navijam za njega i za našu dragu Melaniju. Možda je to i dobro, on bar nije za nreme trajanja svog mandata, za razliku od predhodnih, pokrenuo niti jedan rat u svetu ovom. Tu Nobelovu nagradu, pre svih, je zaslužio predsednik Srbije, Vučić. On je izbalansirao politiku između Kine, Rusije, EU i SAD, s jedne strane i Srbije s druge. Takođe, nije zaoštrio političko stanje sa Albancima na KiM, već je te odnose politički i ekonomski unapredio, na čiju štetu, ne zna se. Za te hvalospevne uspehe pomogli mu zločinci Bler i Klinton, te Šreder i na kraju mama Merkelova. Ako taj zapadni svet ima i ole dušu, Vučić je zaslužio Nobelovu nagradu i to pre J. B. Tita i Trampa. Vreme je da nobelovac Ivo Andriž i Lavoslav Ružička dobiju sa ovih prostora kolegu, nobelovca.

  • Adolf

    A ne tako davno je lupio nešto u vezi toga, spominjao je nekog Noblesa umesto Nobela…

  • Alfred Nobel

    Ti bi takodje odbio i milion dolara koliko se dobija uz Nobelovu nagradu, je li tako?

  • Bambi

    I ja bih mu dao posto i ovako ne vredi nista.

  • Anonimni

    kad ce hitler na red?

  • Anonimni

    Što Nobelove nagrade za mir tiće, ona izgubiula svoj značaj odavno. Kada su tu nagradu doobili, Begin, Obama, sada je nominiovan Trump, kojim skučajem i kada biu predloili menem ja bih odbio. Ne bih ćeleo da se nađem u istom društvu za Trump – om..