Tramp otkrio koju vakcinu protiv kovida je primio

Bivši predsednik SAD Donald Tramp otkrio je da je primio vakcinu „Fajzer-Biontek“, prvi put otkako je napustio Belu kuću.

Donald Tramp je dodao da bi bio podjednako srećan i da je primio bilo koju od ponuđenih vakcina.

„Pa, dobio sam Fajzer vakcinu, ali bio bih podjednako srećan sa bilo kojom od ponuđenih vakcina“, rekao je Tramp za Jahu fajnens.

Trampova administracija potrošila je 18 milijardi dolara na Operaciju brzina svetlosti kojom je u relativno kratkom vremenskom roku razvila nekoliko vakcina – „Fajzer“, „Moderna“ i „Džonson i Džonson“, iako je „Fajzer“ razvio svoju vakcinu bez novca od američke vlade.

Tramp je prošle jeseni bio zaražen koronom, ali je brzo preboleo.

„Imao sam je, oporavio sam se od kovida prilično dobro. Ne mislim da sam je imao kako su mediji hteli da je predstave, znate, hteli bi da je predstave da je bilo teško. Nije prijatno, ali imao sam kovid“, dodao je Tramp.

On i supruga Melanija su se oporavili od kovida, a primili su prvu dozu vakcine u januaru, pre nego što su napustili Belu kuću, ali su do marta čekali da objave vest.

„Kada je reč o buster dozi, ako bih osetio da je potrebno, primio bih je. Rekao bih da imam duplu vakcinu, kao neko ko je preležao kovid“, dodao je Tramp.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Donald Trampvakcina
Komentari (3)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Mediji su samo izvestili prosle jeseni da je Predsednik Tramp ima kORONU I DA JE HOSPITALIZOVAN I DA JE SE NEVEROVATNO BRZO OPORAVIO ,POSLE TRI DANA JE MAHAO IZ VOZILA.

  • Anonimni

    Laže kao pas, progutao je onu pilulu od 2000 dolara (kao Milomir Marić i ostala elita).

  • Zglobni Skoč

    Nije ni on ništa bolji od ovih ostalih što na silu guraju vakcinaciju.A velika je i mogućnost da laže i da je primio fiziološki rastvor, ili da nije primio nikakvu bocku.