Tramp zove Putina u Belu kuću

Predsednik SAD Donald Tramp tokom telefonskog razgovora sa Vladimirom Putinom koji je održan 20. marta predložio je da se bilateralni sastanak dvojice predsednika održi u Vašingtonu, saopštio je pomoćnik ruskog lidera Jurij Ušakov.

„Ako sve bude kako treba, nadam se da Amerikanci neće odbiti predlog da se razgovara o mogućem održavanju samita. Kada su naši predsednici razgovarali telefonom, Tramp je predložio da se prvi sastanak održi u Vašingtonu, u Beloj kući“, rekao je Ušakov na brifingu za novinare.

Pritom, on je naveo da nije bilo pomena da se taj sastanak održi u prvoj polovini godine.

„Ne, o tome nije bilo govora. To je dosta pozitivna ideja, ali zasad nije bilo govora“, odgovorio je na pitanje novinara.

(Sputnjik)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

putinTramp
Komentari (2)
Dodaj komentar
  • Lazar

    PUTIN bi trebao da odbije ovaj poziv ili da se susretnu na neutralnom terenu.Ovako izgleda da Tramp želi da dokaže da je on izviše Putina da mu kao po naredbi dođe na razgovor…Nikako gsp.Putine ne idite u Bijelu Kuću..Sigurno ste tolko pametni da vidite koje su Trampove namere. Vaš razgovor se prvo mora povesti u neku neutralnu državu.Zašto ne u Srbiji,Sloveniji ili recimo u Švajcarskoj…

    • kojeimedadam

      Najbolje u Srbiji 😉 ..da rešomo i naš problem ako bude moguće.