Trampa optužuju za seksualno zlostavljanje: Gurao mi je ruku u gaćice!

Seks skandali iz Holivuda uznemirili su celi svet, a sada je na površinu počeo da isplivava i prljavi veš Donalda Trampa prenose mediji u regionu.

Tokom predsedničke kampanje prošle godine objavljen je njegov citat: “Kad si moćan, nemaš problema, čim dođeš do zgodne žene odmah je uhvati za međunožje”.

Tramp je i pored takvih izjava uspeo da pobedi i dobio veliki broj ženskih glasova, ali poslednjih dana se pojavljuje sve više optužbi na račun američkog predsednika i njegovog bahatog ponašanja prema ženama.

Kako su žene besne što u Bijeloj kući sedi tip koji je priznao da seksualno zlostavljanje smatra normalnim, sve je više njih koje su odlučile da progovore.

– Predsednik Kongresa Pol Rajan (Paul Ryan) je rekao da nećemo tolerisati takvo ponašanje. Osim, čini se, u slučaju predsednika Trampa – napisala je Mišel Ruiz u Vogu (Michelle).

Žene odlučile da progovore

Ali sada, nakon što se pojavio novi snimak u kom se detaljno opisuju sve Trampove „gadosti“, sve više žena odlučilo je da progovori o onom što im je prvi čovek SAD-a radio.

Džesika Lids (Jessica Leeds) tvrdi da je bila Trampova žrtva 80-ih, kada je imala 38 godina. Ona kaže da je Tramp dirao po grudima i pokušavao da ugura ruku pod njenu suknju. Incident se, kako kaže, dogodio u prvoj klasi aviona, kada su putovali zajedno.

Džil Hart (Jill) tvrdi da je bila Trampova žrtva 1993. godine. Ona kaže da je napadnuta u dečjoj sobi u njegovom omiljenom odmaralištu Mar-a-Lago.

– Prvo je spustio ruku na moje krilo, pa me je dirao preko suknje koju je zatim podigao, gurnuo prst do mojih gaćica i počeo da me dira po vagini – tvrdi Hartova.

Kristen Anderson (Cristen) je početkom 1990-ih, kada je imala nešto više od 20 godina, bila u društvu u kom je bio i Tramp u jednom noćnom klubu na Menhetnu.

– Pružio je ruku da me pozdravi, a onda me je privukao i na silu pokušao da poljubi, pred svima! – tvrdi Andersonova.

Gledao gole devojke

Marija Bilardo (Maria) tvrdi da je Tramp gledao golu kada je imala samo 18 godina. Ona je 1997. godine nastupala na izboru za tinejdžersku Miss Amerike. Ona tvrdi da je Tramp ulazio u garderobu nenajavljen i gledao devojke dok nisu imale odjeću na sebi.

– Iznenada sam osetila da me je zgrabio sleđa za guzu i počeo je da me gura napred nazad – priseća se Bilardo.

Još najmanje dve žene su se žalile da ih je Tramp napao u odmaralištu Mar-a-Lago.

Nataša Stojnov je 2005. došla u Mar-a-Lago da uradi intervju sa Trampom.

– Kad sam okrenula lice i odbila ga, krenuo je za mnom i pitao: “Koliko tražiš?” Zatim mi je ponudio 10.000 dolara i pravo da koristim njegov privatni avion ukoliko pristanem da odem u njegovu sobu – tvrdi Nataša.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Donald Trampseksualno zlostavljanje
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Nataša Gajić

    „kad se nudi tad se i dobija… po guzi“- sve „ne(o)vine“ ovog svijeta