U Berlinu protesti zbog Putina, dočekali ga krvavi medvedići (foto)

Nekoliko desetina demonstranata ostavilo je ispred zgrade nemačkog parlamenta krvave medvediće u znak protesta zbog dolaska ruskog predsednika Vladimira Putina u Berlin i bombardovanja Alepa, javili su danas svetski mediji.

Demonstranti su protestovali zbog ruskih vazdušnih udara u Siriji i ostavili su krvave medvediće sa povezima preko glave.

Ukrajinski ambasador u Nemačkoj Andrij Melnijk je na Tviteru objavio da je bilo 500 ljudi koji su uzvikivali „Dole Putin u centru Berlina“, objavili su ukrajinski mediji.

Demonstranti su nosili i plakate s natpisima: „Prestanite bombardovanje dece Alepa, kaže 1.6 miliona“, „Stop Putin“ na kojem je precrtana glava ruskog predsednika.

Putin je u Berlinu sa evropskim zvaničnicima razgovarao o Ukrajini i Siriji.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

berlinVladimir Putin
Komentari (2)
Dodaj komentar
  • milan

    Slobodane isto mislimo nadam se ne jedini u Srbiji.Placenici zapadni koji vladaju Srbijom objavljuju ovakve gluposti.Zasto ne objavite da su Putina ljubili u dupe na celu sa Merkelovom kada im je rekao da nece vise ratovati sa Nemackom .Pritisnuce samo jedno dugme.Pozvali su ga jer EU puca po svim savovima a sankcije Rusiji su najveca glupost u skorije vreme zapadnog podmuklog sveta. Vucicu sitni stvore bosanski lazove,Nakazo u ljudskom obliku,Retardirani stvore kad ces se vratiti na lecenje ?Odavno svet nije imao vecu bitangu i veceg cinika od tebe.Ti si olicenje najveceg zla sto se moze desiti jednom narodu nazalost u ovom slucaju Srpskom.

  • Slobodan

    Nekoliko desetina u višemilionskom Berlinu???? Impozantna cifra. Zašto se ovakve vesti objavljuju. Red za nove zdravstvene knjižice u Novom Sadu je desetak puta veći pa o tome ćutite.