U Širokom Brijegu otvoren Strit Fud Fest

SARAJEVO – Bogatom ponudom vrhunskih jela i muzičkim programom u Širokom Brijegu je otvoreno drugo izdanje Strit Fud Festa koji će u ovom hercegovačkom gradu od 23. do 25. jula raznolikim sadržajima okupiti sve generacije građana u prirodnom ambijentu širokobriješkog sajma.

Mario Mandić koji je jedan od organizatora ovog događaja ističe da je ovaj festival koncipiran kao porodični događaj tako da svaki od posetilaca može da nađe nešto za sebe, preneo je portal Klix.ba.

Uz vrhunsku gastronomiji koju će prezentovati sedam vrsnih strit fud majstora iz BiH i Hrvatske te bogati muzički program, kako naglašava, posebna pažnja je posvećena i sadržajima za najmlađe posetioce među kojima je veselo druženje sa klovnovima.

„Prvo izdanje festivala, koje je održano pre dve godine, posetilo je oko 5.000 ljudi, a ove godine očekujemo od 7.000 do 8.000 posetilaca, jer je ponuda bogatija i već smo prepoznati kao porodični festival“, rekao je on.

Mandić smatra da su uspeli da organizuju jedan kvalitetan događaj za celu porodicu i da će ovo postati tradicija Širokog Brijega.

On je istakao da posetioci mogu da uživaju u azijskoj kuhinji, meksičkoj kuhinji, raznim vrstama burgera i ostaloj uličnoj hrani koju će prezentovati vrhunski majstori kuhinje iz BiH i Hrvatske, ali svi koji žele mogu da uživaju i uz vrhunska vina, neka od craft piva i zanimljive osvežavajuće napitke.

Večerašnje otvaranje Festivala uz Đ-a je obogatio i nastup Limene muzike Humac iz Ljubuškog.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar