Ubila sestru bliznakinju, obukla njenu odeću i zavodila njenog dečka (video)

Aleksandrija Duval namerno je automobilom, u kojem je bila sa sestrom bliznakinjom Anastasijom, u maju 2016. godine skrenula s puta i pala niz liticu na Havajima. Anastasija je u nesreći preminula, a Aleksandriji je počelo suđenje na Mauiju.

Kako prenosi 24sata.hr, u utorak je svedočio Federiko Bejli, dečko preminule sestre, koji je otkrio da se Aleksandrija čudno ponašala u danima nakon nesreće. Naime, svo troje su živeli zajedno, a Aleksandrija se iz nesreće izvukla bez težih posledica.

– Počela se privijati uz mene, činilo se da mi se udvara… Sela je pored mene, jako blizu i naslonila glavu na moje rame. Oblačila je Anastasijinu odjeću. Hteo sam da razgovaram sa njom o tome šta se dogodilo, ali nije htela odgovarati na pitanja. Kad sam video da je obukla Anastasijinu haljinu, osećao sam se uznemireno. Anastasija je nosila samo nekoliko dana ranije… – ispričao je na sudu dečko pokojne sestre.

Tog kobnog dana njih troje su bili na kampovanju. Federiko i Anastasija su otišli na odmor, a Aleksandrija im se nepozvana pridružila. Sestre su zbog toga, po rečima Bejlija, počele da se svađaju, i odvezle su se autom dok je on bio u toaletu. I drugi svedoci pored kojih su prošle autom rekli su da su vidjeli sestre kako se svađaju, šamaraju i čupaju za kosu.

Bliznakinje su, inače, rođene kao Alison i An Dadou u Njujorku, ali su promenile imena. Nekoliko puta su se selile po SAD-u, vodile su svoj studio za jogu, a često su bile i ‘gošće’ policijskih postaja zbog vožnje pod uticajem alkohola, napada, prevare.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

bliznakinjeubistvo
Komentari (0)
Dodaj komentar