Udala se Pipa Midlton: Jedan policajac zabrljao, teniska zvezda zasenila sve! (foto)

Pipa Midlton, sestra vojvotkinje od Kembridža Kejt Midlton, danas se udala za milijardera Džejmsa Metjuza u crkvi iz 12. veka u selu Inglfild, zapadno od Londona.

Venčanju su prisustvovali mnogi iz kraljevske porodice uključujući i Kejt, princa Vilijama, njihovu decu Džordža i Šarlot, kao i princa Harija.

Pripadnici SAS-a čuvali su neprestano sve članove britanske porodice i niko nije smeo da zna kojim redosledom će teći ceremonija.

Ipak, jedan stariji policajac nije znao kako da sačuva tajnu – on je u rukama držao fasciklu sa detaljima protokola a novinari ne bi bili novinari da to nisu uslikali jednim potezom i odmah objavili na svojim portalima.

Verujemo da ovom čoveku neće biti svejedno zbog toga jer mu je fotografisano i lice i sigurno ga čeka kazna od pretpostavljenih.

Što se zvanica tiče, među njima je bio i po mnogima najbolji teniser svih vremena Rodžer Federer koji je na venčanje došao u pratnji supruge Mirke.

Kako god, venčanje je bilo apsolutno idilično i sada je došao red i na samu proslavu, odnosno prvi ples, sečenje torte i sve što ide na svadbama. Britanskim.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pipa Midlton
Komentari (0)
Dodaj komentar