Uhapšen „šmrkač“ iz Doma zdravlja čiji je snimak šokirao Srbiju (video)

Policija je identifikovala i privela Đ. G. koji je zabeležen na video-snimku kako ušmrkava narkotike usred čekaonice Doma zdravlja „Vračar“, nezvanično saznaje RTS.

U medijima se u četvrtak pojavio snimak uznemirujuće scene u Domu zdravlja „Vračar“, gde muškarac star 41 godinu, dok pacijenti čekaju da ih lekar pozove, u ordinaciju kleči pored stolice, posipa beli prah na mobilni telefon, a zatim ga pred ostalim pacijentima ušmrkava.

Jedan od prisutnih je čitavu „radnju“ snimio, a potom video-zapis podelio na društvenim mrežama.

Policija je identifikovala muškarca i nakon portage za njim danas ga u lisicama sprovela u svoje prostorije.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

drigahapšenje
Komentari (3)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Obicna namestaljka da bi se smirila javnost. Realno ne mogu mu nista na osnovu jednog snimka koji nije dokaz ni na jednom sudu,a i posto nemaju uzorak praha koji je smrkao mogu samo komunalcima da ga predaju da mu napisu neku kaznu za remecenje javnog reda i mira. Zato je i upriliceno ovako spektakularno hapsenje. Da se opet narodu zamazu oci.

    • Misko

      Upravo. Hapšenje kao u Holivudu, a nema nikakvog osnova. Za gledaoce Farme i Parova.

  • bambi

    Malo smo ovde pobrkali loncice. Ne treba hapsiti zavisnike vec distributere narkotika. Osim toga, ovog mucenika treba leciti na nekoj klinici o trosku poreskih obveznika. Sa druge strane, mislim da bi bilo korektno da se na jedan civilizovan nacin vrsi privodjenje osoba koje narusavaju javni red i mir. Ovakav tretman savijanja tela, udaranja, savijanje glave sa polugama i slicno je krajnje necivilizovan i predstavlja primitivaz. Ajde da za to postoji neka potreba, ali mislim da je ponasanje prema prestupniku kao prema stoci kranje dno jednog drustva.