Užas na Floridi: Dvogodišnji sin slučajno ubio majku

Mladu majku Šamaju Lin (21) slučajno je pištoljem ubio njen dvogodišnji sin tokom Zoom sastanka koju je imala sa svojim kolegama u gradu Altamonte Springs u američkoj saveznoj državi Floridi.

Zbog ubistva krivično će odgovarati dečakov otac, 22-godišnji Veondre Ajveri, vlasnik pištolja kojim je mlada žena ubijena, piše Fenix-magazin.

Mlada majka kobnog dana je učestvovala u videokonferenciji sa svojim kolegama s posla kad je sin upucao pištoljem koji pripada njegovom ocu. Njen kolega ispričao je policiji da je tokom razgovora u pozadini video dete u pelenama kako skače po krevetu, a odjednom je čuo glasnu buku i dete je počelo da plače.

– Pred kamerama smo gledali dramatične scene. Linina glava je klonula najpre nazad, a potom napred. Izgledalo je kao da ima krv na licu. Potom je više nismo videli – ispričao je kolega ubijene žene policiji.

On je odmah pozvao policiju, a u kući se ubrzo pojavio i otac dečaka.

On je sakrio napunjeni pištolj u ranac s motivom psića iz crtanog filma „Patrolne šape“ i držao ga pored kreveta. Ajveri je imao ukupno četiri komada oružja. Kad su ga istražitelji pitali da li dvogodišnji sin nešto o pištoljima, otac priznao da se dečak i ranije igrao oružjem.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

decakfloridamajkaubistvo
Komentari (0)
Dodaj komentar