Uzorna majka imala seks sa 2 dečaka (14) u autu, evo šta je sada čeka (foto)

Amerikanku Bruk Lejdžines (38) iz Mičigena čeka nekoliko godina zatvora pošto je proglašena krivom u procesu koji se poslednjih meseci vodio protiv nje.

Bruk je, naime, zavela i potom imala seks sa dvojicom tinejdžera od 14 godina na zadnjem sedištu svog auta i zbog toga će dobiti kaznu zatvora od najmanje 4 godine i 9 meseci a najviše 15 godina.

Ova radnica u frizerskom salonu i, kako kažu komšije, do juče uzorna majka dvoje dece zavodila je ove dečake još dok su završavali osnovnu školu.

https://twitter.com/xoobug/status/879706674931445760

Slala im je svoje golišave fotografije i obećavala im je seks čim budu malo stariji. Ispostavilo se da Bruk nije mogla ni da čeka da oni postanu makar malo stariji te ih je navela na seks u kolima.

Ova žena priznala je na sudu da je čak 15 puta spavala sa dečacima a na sudu je rekla da se sada kaje zbog svega.

https://twitter.com/resya_m_irgi/status/843634312935174144?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.24sata.hr%2Fnews%2Fseksala-se-s-dvojicom-djecaka-na-zadnjem-sjedistu-svog-auta-535234

„Bojim se da će moja odsutnost iz kuće uticati na porodicu i decu. Poslednja dva meseca bilo mi je najteže da gledam porodicu i prijatelje kako se raspadaju od brige i razočaranja“, rekla je ova Amerikanka.

Dodala je i da je njen sin trenutno na terapiji zbog ’emocionalne i psihološke štete’ koje mu je naneo njen čin, prenosi Daily mail.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

majkamicigen
Komentari (3)
Dodaj komentar
  • djibril

    ajde halile ti ga prvi zalilaj

  • ANDREJ

    Mislim da predvidjena kazna zatvora,nije adekvatna,ucinjenom prestupu.Ona nije pocinila nikakavogo hipo zlocin,a to je jedino vazno.To sto su decaci,od cetrnaest godina,imali seks,sa mladom zenom,od 36 godina.Mislim da je njima bilo vrlo lepo,sa njom.Decaci od 14 godina, masturbiraju,nekoliko puta dnevno.To sto su imali pravi seks, ne moze uticati negativno,na njihovu psihu.U SAD,ima mnogo hipokrizije,i laznog morala.Prema svim zlocinima koji se tamo desavaju,ovaj seks je obicna sitnica.!

    • psycho

      moj mladji brat od 9 godina pozdravlja tvoju majku