Volodimir Zelenski: Posvećen sam miru uprkos ruskim napadima na civile

On je u intervjuu za Asošiejted Pres rekao i da je zatražio od pojedinih zemalja da pošalju još oružja uoči očekivanog pojačanja borbenih dejstava na istoku zemlje.

„Niko ne želi da pregovara sa osobom ili narodom koji muči vašu državu. To je sve jasno. I kao čovek, otac, razumem to vrlo dobro. Međutim, ne želimo da gubimo šanse za diplomatsko rešenje, ako ih imamo“, poručio je Zelenski.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Radoslav Radović

    I ti pričaš da si posvećen miru.Dali je onaj ko te je takvog kakav jesi posvećen miru?Dali je narandžasta revolucija urađena tadi mira.?Dali ste spalili rusku djecu radi mira.?Dali ste progonili Ruski narod u Ukraini radi mira?Dali ste poubijali za osam godina agresije na zemlje sa većinskim ruskim narodom 11000 Ruskog življa radi mira? Dali ste donijeli arsenal nato oružja u Ukrainu radi mira? Dali ste radili na biološkom oružju na DNK bazi(pored ostalih najopasnijih smrtonosnih patogena radi mira?Dali ste svim silama gurali ukraince u NATO radi mira? Nijesu oni postavili tebe tu zato što si pametan, već zato što si glup, jer dobro znaju da pametan čovjek nikad nebi pristao da radi to što ti radiš.Napravio si sve uslove za rata sada oni žarko žele da to traje što duže i da tebi prodaju oružje i uništavaju Slovene koji bi po njihovom trebalo da se međusobno biju i ginu.Međutim to se neće dogoditi jer Rusija dobro zna kao će se riješiti i tebe i njih i to vrlo skoro!