Zaharova: Šta je gore od bombardovanja Beograda osiromašenim uranijumom

Šta je gore od bombardovanja Beograda osiromašenim uranijumom, zemlja je bila otrovana mnogo godina, i do deset godina, izjavila je portparolka Ministarstva inostranih poslova Rusije Marija Zaharova.

Ona je u intervjuu za banjalučku ATV rekla da nisu nastradali samo Srbi, da su nastradali i vojnici NATO-a, većinom Italijani, koji već dugo godina ne mogu da dobiju odštetu.

„Niko im ništa nije govorio, a zatim su se razboleli od onkoloških bolesti“, rekla je Zaharova.

Dodala je da se zbog bombardovanja osiromašenim uranijumom rađaju bolesna deca, da je zaražena hrana i zemlja.

„I nema nikakvih vapaja javnosti, javnih pobuna pravnih organizacija, koji bi davali grantove od strane Evropske Unije za rešavanje ovih ili onih problema, kako isplaćivati ljudima odštetu, kako lečiti ljude i tako dalje. Nikakve „Andželine Žoli“ ne lete u Beograd i ne drže za ruku decu koja se rađaju bolesna jer su im roditelji bili otrovani. To nije zanimljivo, toga nema“, rekla je Zaharova.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

marija zaharovaNATO bombardovanje
Komentari (4)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    @Nato !I MINUS KOMENTATORI .Ko ste vi ljudi da negirate NESRECU SRPSKOG NARODA?Neki dodjosi,izbeglice ,PETA KOLONA,izdajnici drzave u kojoj zivite?Sta SRBIJA vam i Natin komentar ne odgovara KOFERE I NA VOZ ZA NEDODJIJU TAKVI OVDE NISU SRBI VEC ANTISRBI I MORAJU NA PUT!

  • Nata

    Šta vi veliki držači oružja, radite svijetu- ping pong loptice i dobacivanja razna: ono što je moje (zločin) to je za isto takvo tvoje, sve pod kraticom lažnih izgovora… za zlodjelo jedni drugima.- šta je jadna Srbija učinila da vam se nađe na putu… i trpi ucjenjivanja sa raznih strana Zapada

  • Adolf

    Andželina cura fina, vetar je ljulja a žestoko žulja.

    • Anonimni

      Kada je neko kao Anzelina LICNO nesretan i POLUPLASTICNA LUTKA onda je ona ZLO OVOG SVETA jer su boze moj za njene nesrece i pihu krivi PRAVOSLAVCO.Netreba na nju ni obracati paznju jer jE NIKO I NISTA!