A žalite se na naše: Evo kako kondukteri u Nemačkoj postupaju sa putnicima bez karte (video)

Na društvenim mrežama se danas širi video snimak iz Nemačke, gde se može uočiti kako tamošnji kondukteri postupaju sa putnicima bez karte.

Naime, jedan mladić je pokušao da se prošvercuje, ali mu nije pošlo za rukom. Izgleda da nije hteo ni da izađe na stanicu, pa su ga dvojica konduktera doslovno zgrabila za gušu i brutalno izvukla napolje, naočigled svih putnika.

Svedoci komentarišu da je to što je mladić crnac, nije mu mnogo pomoglo, čak izgleda da mu je baš nesrećnim slučajem i odmoglo.

Da li je ovo moglo i drugačije da se završi?

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

kartanemačkaprevoz
Komentari (4)
Dodaj komentar
  • milovan

    Ma nije nasim ljudima vazno kako se ponasaju kondukteri i kontrolori. Njih zanima samo to,da kontrolori imaju nikakva oblastenja i ds bi oni mogli da ih zloupotrebljavaju. Znavi,samo da se karta nrplati a da nemaju sankcije. Jabi uveo da svatko tko nrplati kartu,sledecih 2 godine nemoze koristiti udluge aubusa u celoj Srbiji.

  • kojeimedadam

    Zabole me kako se ponašaju nemački kondukteri i da li imaju ovlašćenja za takvo ponašanje prema putnicima…. Ja živim u Srbiji, a ne u Nemaćkoj i želim da se naši kondukteri ponašaju dostojno posla koji obavljaju, a ne da budu izbacivači…. To je posao policije, ali i oni nebi smeli da koriste “ prekomernu silu „..sem ako nisu napadnuti.

  • Zoran

    Porediti Nemacku i Srbiju je ludost. Standard zivotni je razlika nebo zemlja…… Ovde milion nezaposlenih a i zaposleni imaju plate 20-25.000 din i od cega da plate kartu. Nije obest nego muka…..

  • Blajbi

    To ce se zavrsiti tako sto ce ta dva siledzije dobiti – otkaz.