Zbog nečega na ovog fotografiji policija je ozbiljno zabrinuta: Vidite li šta je u pitanju?

Kriminalci u Velikoj Britaniji oružje kriju na vidljivim mestima kako bi mogli da ih za samo nekoliko sekundi zgrabe, otkrila je policija.

Following recent events across Greater Manchester and the rest of the country, we’re urging members of the public to…

Gepostet von Greater Manchester Police am Montag, 11. März 2019

Naizgled sasvim obične fotografije javnih površina razotkrivaju mesta za skrivanje potencijalno smrtonosnih noževa. Policija iz Mančestera danas je otkrila na šta su sve spremni članovi bandi kako bi osigurali da stalno budu naoružani – skrivanje oštrica u grmlju i u zidovima.

Policija je objavila nekoliko fotografija na kojima se, ako se pogledaju malo bolje, vidi skrivena oštrica koja samo čeka da je neko izvuče.

Kako piše The Sun, policija iz Mančestera samo je jedna širom Britanije koja želi da podigne svest o ovom problemu – u poslednjih 12 meseci dnevno se pravi desetak incidenata povezanih s noževima.

All is revealed…and it gets harder tomorrow! If you have concerns about someone you know or care about carrying or…

Gepostet von Greater Manchester Police am Montag, 11. März 2019

Od početka godine u Velikoj Britaniji bilo je 39 smrtonosnih slučajeva, a među ubijenima bilo je i tinejdžera.

Pomoćnik načelnika policije iz Mančestera, Rob Pots, izjavio je da kriminalci koriste skrovišta kako bi bili sigurni da nisu uhvaćeni s noževima u javnosti – i time izbegli zatvorsku kaznu u trajanju do 18 meseci ako budu uhvaćeni s nožem.

„Rastužuje činjenica da ljudi ne samo da nose noževe već ih skrivaju na javnim mestima i to bi trebalo da vrlo zabrine članove zajednice“, dodao je pomoćnik načelnika.

„Više noževa na ulici znači samo jedan ishod – više povređenih – i odlučni smo da sprečimo da ti noževi završe u pogrešnim rukama.“

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Mančesterpolicija
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Vise Arapa – vise nozeva