Zgrozila ceo svet: Misica želela da bude humana ali je ispala bezobrazna (foto)

Mis Južne Afrike Demi Li Nel Peters imala je odličnu ideju kako da pomogne lokalnoj siročadi u Johanesburgu ali se sve na kraju izvelo nakaradno i bezobrazno.

Ona je, naime, kao borac za mir i jednakost svih u svetu donirala novac mališanima bez roditeljskog staranja, a u kampu se pojavila kako bi im podelila hranu.

Demi je došla u kamp kako bi deci zaraženoj od HIV-a ponudila pomoć ali je tom prilikom, slikajući se „u akciji“ navukla bele rukavice kako se ona ne bi inficirala virusom.

Korisnici društvenih mreža i javnost u Južnoj Africi njen gest dočekali su „na nož“.

 

Demi su optužili za rasizam (nosila bele rukavice) i diskriminaciju, ali je ona negirala sve te navode i istakla da je rukavice nosila iz higijenskih razloga pošto je bila u dodiru sa hranom.

„Želim da razjasnim nešto. Svi volonteri u ovoj kuhinji nose rukavice jer im je rečeno da je to ispravno s obzirom na to da rade sa hranom, a ja sam davala hranu deci. Samo sam zbog toga nosila rukavice i mislim da su moje namere shvaćene pogrešno. Izvinjavam se ako sam bilo koga uvredila“, rekla je misica u videu postavljenom na Twitteru.

Ovo nije umirilo surove korisnike društvenih mreža koji i dalje insistiraju da se obasni zašto Demi nije bez rukavica dodirivala decu, piše Avaz.

Takođe, hašteg #MissSAChallenge postao je viralan na internetu posle ovog prizora.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

juzna afrikamisica
Komentari (0)
Dodaj komentar