5 najboljih komedija 2020. godine, gledali ste ih? (video)

U 2020. možda nije bilo puno razloga za smejanje, ali to ne znači da smo baš sve vreme sedeli kući utučeni, razmišljajući samo o najgorem scenariju pandemije.

Poslednjih meseci smo provodili puno dragocenih trenutaka sa svojom porodicom, a kada to nismo bili u mogućnosti, opuštali smo se kod kuće uz zabavne komedije.

Otkrijte u narednim redovima kojih 5 komedija su nas najviše nasmejale u 2020.

Bil i Ted 3
U trećem delu humorističke sage o Bilu i Tedu, naš omiljeni dvojac dobija zadatak od gospodarice univerzuma da napiše pesmu koja će spasiti svet. Glavne junake i ovog puta igraju Aleks Vinter i Kijanu Rivs.

Tripozno
Tripozno je horor komedija o tinejdžerki koja je zamenila telo sa serijskim ubicom. Ona ima 24 sata da pronađe način da se vrati u svoje telo pre nego što ova promena postane trajna.

Borat: Naknadni film
Čuveni izmišljeni kazahstanski novinar Borat se još jednom vraća u SAD, ovog puta zajedno sa svojom ćerkom Tutar. Saša Baron Koen je ponovo maestralan u ulozi glavnog junaka, a pravo otkrovenje je i Marija Bakalova, koja tumači njegovu ćerku.

Ema
Ema je adaptacija istoimenog romana Džejn Ostin. To je priča o dobronamernoj, ali i sebičnoj mladoj devojci koja se meša u ljubavni život svojih prijatelja. Naslovnu junakinju filma igra Anja Tejlor-Džoj.

Palm Springs
Najls i Sara se upoznaju na venčanju u Palm Springsu. Nakon incidenta u kome Sara biva pogođena strelom, ona biva uvučena u vremensku petlju iz koje ne može da izađe. Ona se budi ponovo istog dana i u susretu sa Najlsom saznaje da on ima isti problem.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

filmkomedija
Komentari (0)
Dodaj komentar