Garfild i Festival zabave

Žanr: komedija, animirani
Trajanje: 80 min.

Glavne uloge: Frenk Velker (Frank Welker), Tim Konvej (Tim Conway), Greg Berger (Gregg Berger), Voli Vingert (Wally Wingert)
Scenario: Džim Dejvis (Jim Davis)
Režija: Mark Dipe (Mark A.Z. Dippe), Eondeok Han

SINOPSIS
Vreme je za Festival zabave – takmičenje talenata, koje će odrediti koji je strip najsmešniji na svetu. Garfild je pobeđivao svake godine – zašto bi sada neko drugi preoteo tu laskavu titulu? Ali, nova zvezda je u gradu, a njegovo ime je Ramon. On je visok, zgodan i predstavlja pretnju. Postoji opasnost da Garfild izgubi ne samo titulu već i svoju devojku, kao i nadaleko čuveni humor. Iz očajanja, Garfild posećuje Magično jezero u Magičnoj šumi, gde namerava da popije "smešnu vodu" i nauči nove trikove od svog idola – Fredija Žapca. Na ovom urnebesnom hodočašću Garfild će sresti jako čudne likove: Zagonetnog Medu, Kikotavog Aligatora i veoma mrzovoljne čuvare. Nakon žestokih treninga u nindža stilu, Garfild misli da je dovoljno spreman za Festival zabave.
O FILMU
Garfildu je glas "pozajmio" Frenk Velker – poznat i po nezaboravnim interpretacijama u serijama "Simpsonovi", "South Park", "Futurama" i "Family Guy". Njegov glas prepoznaće i oni koji su voleli miša Džerija, Skubi Dua i Megatrona iz Transformersa.
Oficijelni sajt

Premijera: 28. decembar 2009. bioskop Kolosej

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

animiranigarfild
Komentari (0)
Dodaj komentar