Godine ljubavi

Žanr: komedija, drama, romansa
Trajanje: 125 min.
Originalni naziv: Manuale d’amore

Glavne uloge: Robert de Niro (Robert De Niro), Monika Beluči (Monica Bellucci), Rikardo Skamarčo (Riccardo Scamarcio), Laura Kjati (Laura Chiatti), Karlo Verdone (Carlo Verdone), Lučana Liticeto (Luciana Littizzetto), Silvio Mučino (Silvio Muccino)
Scenario: Vinčenco Čerami (Vincenzo Cerami) – priča, Ugo Kiti (Ugo Chiti)
Režija: Đovani Veronezi (Giovanni Veronesi)

SINOPSIS
Film "Godine ljubavi" sastoji se od tri priče koje prate tri različita, a ipak međusobno povezana para. Roberto i Sara su na pragu zajedničkog života. Nekoliko dana pre venčanja Roberto na poslovnom putu upoznaje šarmantnu devojku kojoj je nemoguće odoleti. U međuvremenu, u Rimu, Elijana živi život fatalne žene koja zavodi i muškarce i žene, da bi ih kasnije ucenjivala. Jedna od njenih žrtava je i Fabio, televizijski voditelj, kome će kratkotrajno zadovoljstvo s Elijanom upropastiti porodicu i karijeru. U Elijaninoj i Sarinoj zgradi živi i stariji američki profesor koji se zaljubljuje i shvata da želja i osećanja ne umiru s godinama.
O FILMU
Film "Godine ljubavi" je italijanska blokbaster filmska franšiza započeta 2005. godine. Drugi film snimljen je 2007, a najnoviji film je premijerno prikazan u Italiji početkom ove godine. Svaki od filmova "Godine ljubavi" sastavljen je od nekoliko priča čiji su junaci međusobno povezani ljubavni parovi. Ovaj film na duhovit, zabavan i provokativan način pripoveda o situacijama tipičnim za sve ljubavne odnose.
Premijera: 19. maj 2011. godine

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

belučide niro
Komentari (0)
Dodaj komentar