Ludilo devojačke večeri

Žanr: komedija
Trajanje: 101 min

Glavne uloge:
Skarlet Johanson (Scarlett Johansson), Kate McKinnon, Zoe Kravic (Zoe Kravitz), Jillian Bell
Scenario:
Lucia Aniello, Paul W. Downs
Režija:
Lucija Anielo (Lucia Aniello)

SINOPSIS

Pet najboljih drugarica sa fakulteta posle punih 10 godina ponovo se sastaju i odlučuju da provedu ludi vikend u Majamiju. Međutim, njihovo ludo zabavljenje naglo prelazi u ludilo jer prevazilazi sve legalne granice kada slučajno ubiju muškog stripera. Kako pokušavaju da pronađu izlaz iz nimalo prijatne situacije, njihova noć će otići u neke potpuno neočekivane pravce i još više ih zbližiti u trenucima kada će im biti najviše potrebno.

O FILMU

Sigurno je svako od nas barem jednom u životu prisustvovao zabavi koja se u nekom trenutku u potpunosti otela kontroli. Bilo da je reč o ogromnom pijanstvu, seksualnim nestašlucima ili korišćenju ilegalnih supstanci, kad prođe određeno vreme, većina se s osmehom na licu priseti ludih noći provedenih s najboljim drugaricama uz večiti komentar: „Ne mogu da verujem da sam to bila ja“. Međutim, ono što će glavne junakinje filma „Ludilo devojačke večeri“ proživeti – izlazi iz svih okvira onoga što bismo možda želeli da se dogodi i nama.

Komedija „Ludilo devojačke večeri“ u kojoj su glavne uloge ostvarile Skarlet Johanson i Zoe Kravic u domaće bisokope stigla je ovog juna. U filmu se pojavljuju i Kejt Mek Kinon, Žilijan Bel i Ilana Glejzer, a film je režirala Lucia Anielo, kojoj je ovo prvi rediteljski poduhvat kada su dugometražni filmovi u pitanju. U epizodnim ulogama pojavljuju se Rajan Kuper i Demi Mur.

Oficijelni sajt: Rough Night (2017)

Premijera: 22. jun 2017. godine

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

lucia anieloskarlet johansonzoe kravic
Komentari (0)
Dodaj komentar