Ludo krstarenje

Žanr: komedija
Trajanje: 94 min.
Premisa: „Samci. Krstarenje. Dvostruki problem.“

Glavne uloge:

Kjuba Guding Džunior (Cuba Gooding Jr), Horacio Sanz (Horatio Santz), Rodžer Mur (Roger Moore), Vivika Foks (Vivica A. Fox), Rozelin Sančez (Roselyn Sanchez)

Scenario: Mort Nejtan (Mort Nathan), Vilijam Bigelou (William Bigelow)
Producenti:

Frenk Habner (Frank Hubner), Endru Šugerman (Andrew Sugerman), Gerhard Šmit (Gerhardt Schmidt), Bred Krevoj (Brad Krevoy)

Režija: Mort Nejtan (Mort Nathan)

SINOPSIS

U želji da preboli svoju bivšu devojku Feliciju, Džeri (Kjuba Guding Džunior) odlučuje da se pridruži svom najboljem prijatelju Niku na tropskom krstarenju za samce nadajući se toplom suncu i mogućoj romansi. Međutim, kada Džeri i Nik shvate da su nehotice uplatili krstarenje za homoseksualce, sve što žele je da pobegnu sa broda. Ipak, Džeri će se ubrzo predomisliti – kad upozna prelepu instruktorku plesa Gabrijelu, koja je, nakon niza loših muškaraca, odustala od ljubavi. Nadajući se da će uspeti da pronađe način da dođe do nje, Džeri se pretvara da je i sam homoseksualac, ali stvari se komplikuju kada i Džeri i Gabrijela počnu da osećaju sve veću privlačnost. Da to ne bude jedini problem, pobrinula se Felicija, koja stiže na brod sa nadom da će ponovno osvojiti Džerija, a on se iznenada nalazi pred životnom odlukom.

O FILMU

Zauzmite svoje mesto na „Ludom krstarenju“ i krenite na putovanje koje nikad nećete zaboraviti. Na ovaj urnebesni odmor na dalekim morima vode vas dobitnik Oskara Kjuba Guding Džunior, Horacio Sanz i Vivika A. Foks. „Ludo krstarenje“ je seksi romantična komedija koja će vas osvežiti smehom i vanrednim interpretacijama fantastične glumačke ekipe koju upotpunjuju Rozelin Sančez („Gas do daske 2“), Viktorija Silvsted i Lin Šaj („Gluplji i tuplji“, „Svi su ludi za Meri“). Ovaj film će vas odvesti na najsmešniji i potpuno nepredvidljiv odmor, na kom ljubav vreba na mestima gde je nikada ne biste očekivali.

O REŽISERU

Mort Nejtan (reditelj)
On je scenarista najpoznatiji po učešću na projektu „Zlatne devojke“.

O GLUMCIMA

Kjuba Guding Džunior (Džeri)
Gudingova hvaljena i nagrađivana interpretacija u filmu „Džeri Megvajer“ preko noći ga je postavila u red najvećih svetskih zvezda. Od brojnih priznanja koje je tada dobio najveće je, naravno, Oskar za najbolju sporednu ulogu. Uspeh je nastavio ulogama u filmu „Perl Harbor“ („Pearl Harbor“) i komediji „Trka pacova“ („Rat Race“). Ostale uloge uključuju filmove: „Ljudi od časti“ („Men of Honor“), „Šta snovi donose“ („What Dreams May Come“) s Robinom Vilijamsom, „Instinkt“ s Entonijem Hopkinsom, akcioni triler „Chill Factor“, kao i „A Murder of Crows“ uz Toma Berindžera.

Glumio je i u komediji „Lightening Jack“ sa Polom Hoganom, dirljivoj drami „Losing Isaiah“ uz Džesiku Lang i Hale Beri, trileru „Outbreak“ s Dastinom Hofmanom i filmu „Dobro da bolje ne može biti“ („As Good As It Gets“) sa Džekom Nikolsonom i Helen Hant. Za ulogu u filmu „Nekoliko dobrih ljudi“ nagrađen je 1992. kao NATO/SHOWEST debitant godine, a jako uspešna bila je i njegova interpretacija sedamnaestogodišnjeg školarca u „Boyz N The Hood“ reditelja Džona Singltona.

Horacio Sanz (Nik)
Rođen u Čikagu, Sanz je najpoznatiji kao stalni učesnik komičnog šoua „Saturday Night Live“. Na filmu su mu najpoznatije uloge u komedijama „Tomcats“ i „Road Trip“. Pre angažmana u „Saturday Night Live“ nastupao je kao komičar s proslavljenom komičarskom trupom iz Čikaga, gde su karijeru započeli i glumci poput Džona Belušija, Krisa Farleja i Tima Medousa.

Vivika A. Foks (Felicija)
Rođena u Indijanapolisu, Vivika se preselila u Kaliforniju kako bi ostvarila svoj san da postane glumica. Po klasičnom holivudskom scenariju, producent ju je otkrio dok je ručala u restoranu na Sanset bulevaru. Popularnost je prvo stekla nastupom u televizijskoj seriji „Out All Night“. Ostali značajniji televizijski nastupi uključuju serije „Arsenio“ i „Getting Personal“, kao i TV film „Why Do Fools Fall in Love“.

Vivika je zablistala na velikom platnu u blokbasteru „Dan nezavisnosti“, gde je glumila hrabru seksi devojku Vila Smita; bili su dovoljno uverljivi da osvoje MTV nagradu za najbolji poljubac. Ponovno je osvojila nagradu MTV-ja, ali ovaj put za najbolju ulogu – za interpretaciju u filmu „Soul Food“ uz Niu Long i Vanesu L. Vilijams. Takođe, glumila je u komediji „Two Can Play At That Game“, o ženi koja rešava da stane na kraj suprugovim prevarama.

Oficijelni sajt:

  • Boat Trip (2002)

    Premijera: 15. jul 2004. godine

    Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

  • Komentari (0)
    Dodaj komentar