Magično putovanje u Afriku 3D

Žanr: dečji, 3D, sinhronizovan
Trajanje: 55 min.
Zemlja porekla: Španija

Glavne uloge: Veronika Blume (Veronica Blume), Adrija Koljado (Adria Collado), Eva Heretsen (Eva Gerretsen)
Scenario: Hordi Ljompart (Jordi Llompart)
Režija: Hordi Ljompart (Jordi Llompart)

SINOPSIS
Hana, desetogodišnja devojčica iz Barselone, u bolnici upoznaje Kaboa, dečaka iz afričkog plemena Bušmana. Kada se Kabo vrati kući, Hana će sa svojim krilatim konjem poći na magično putovanje da ga potraži. U Africi će upoznati novog prijatelja, Mela, koji će putovati s njom po ovom opčinjavajućem kontinentu. Na svom putovanju Hana će sresti još mnogo zanimljivih ljudi, životinja i magičnih stvorenja. Oni će je naučiti koliko je važno maštati.
O FILMU
"Magično putovanje u Afriku 3D" kombinuje igrani film i 3D kompjutersku animaciju. Priča se dešava u modernom svetu, a podseća na dobro poznate priče o Malom princu i Alisi u zemlji čuda. Hanino putovanje u Afriku nosi duboke poruke o prijateljstvu, ljubavi, strasti, prirodi i imaginaciji. Ovaj film je duhovno putovanje za odrasle i magično putovanje za decu, puno misterije, avanture i otkrića.
Oficijelni sajt

Premijera: Kids Fest 2010

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

3ddecjikids festsinhronizovan
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Višnja Mažić

    Dečak Kabo je zapravo umro i film je prilično morbidan i nije namenjen deci. Poenta filma nije u životinjama i predelima, već u Haninoj patnji za Kaboom. Naravno, Kaboa nigde nema jer je on (zajedno sa ubijenom lavicom) u sivim ruševinama – divan prikaz života posle smrti. Vodila sam dete od 5 godina na ovaj film i činjenica je da dete nije razumelo da je Kabo umro u bolnici.