Maska od kože: Početak (video)

Žanr: horor
Trajanje: 90 min

Glavne uloge:
Stiven Dorf (Stephen Dorff), Lili Tejlor (Lili Taylor), Sam Strike
Scenario:
Kim Henkel, Tobe Hooper, Seth M. Sherwood
Režija:
Alexandre Bustillo, Julien Maury

SINOPSIS

U ovom filmu koji prethodi radnji filma Teksaški masakr motornom testerom, mladu medicinsku sestru otimaju četiri nasilna tinejdžera koji su pobegli iz psihijatrijske ustanove i vode je na put iz pakla. Jedan od njih je osuđen na život prepun tragedija i strahota koje će mu uništiti zdrav razum i pretvoriti ga u čudovište po imenu Leatherface („Maska od kože“), a progoni ga poremećeni predstavnik zakona željan osvete.

O FILMU

Otkrivena tajna teksaškog masakra motornom testerom. U prvom filmu gledali smo kako porodica ludaka masakrira grupu tinejdžera. Obožavatelji franšize zapamtili su najopakijeg lika, Leatherface. Novi film će nam objasniti njegovo poreklo.

Iako je snimljen pre nekog vremena, film čija radnja se odvija pre radnje originalnog filma „Teksaški masakr motornom testerom’ je bez puno obrazlaganja završio pod ključem. Film Teksaški masakr motornom testerom je 1974. godine šokirao svet. Sada je došao trenutak da se ispriča priča o jednom od najkultnijih zlih likova u istoriji kinematografije.

Film „Maska od kože:početak“ režiraju Aleksandro Bustiljo i Žulijen Mauri, a u glavnim ulogama su Lili Tajlor, koja je preuzela ulogu majke mladog Leatherface, Stiven Dorf u ulozi ludog policajca, dok je uloga medicinske sestre koja se bori protiv ludaka pripala Vanesi Grase.

Oficijelni sajt: Leatherface (2017)

Premijera: 12. oktobar 2017. godine

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

aleksandro bustiljolili tejlorstiven dorf
Komentari (0)
Dodaj komentar