Ne zaboravi me

Žanr: drama, romansa
Trajanje: 113 min.
Premisa: Živi kroz momente.

Glavne uloge: Robert Petison (Robert Pattinson), Emili de Raven (Emilie de Ravin), Kris Kuper (Chris Cooper), Pirs Brosnan (Pierce Brosnan), Lena Olin (Lena Olin)
Scenario: Vil Feters (Will Fetters)
Režija: Alen Kolter (Allen Coulter)

SINOPSIS
Tajler (Petinson) je mladi njujorški buntovnik koji ima veoma loš odnos s ocem otkako je porodična tragedija podelila porodicu. Iako je mislio da niko ne može da razume kroz šta prolazi, čudnim spletom okolnosti on upoznaje Eli. Počinje da se zaljubljuje i kroz njihovu ljubav pronalazi sreću i smisao života. Međutim, uskoro se otkrivaju porodične tajne, a okolnosti koje su ih spojile sada počinju da ih razdvajaju.
O FILMU
"Što se događa kada munja s neba uništi naš dobro organizovani svet? Kako čovek preživljava neočekivane šokove i kako nas to menja kao ljudska bića? Ovo je iskrena i neulepšana priča o mladalačkoj ljubavi, a već godinama želim da dramatizujem tu temu", kaže reditelj.
Film "Ne zaboravi me" donosi nam nesvakidašnju priču o snažnoj ljubavi, porodičnim vrednostima i tome koliko je zapravo bitno ceniti svaki dan života. Govori o ljudima čije su živote obeležile porodične tragedije. Upoznajemo dve različite porodice, od kojih se svaka na svoj način nosi s bolom zbog gubitka voljene osobe.
Film ispituje kratkovečnost i prolaznost života. Iz perspektive raznih likova vidimo kako se nose s tragičnim događajima koji su ih zadesili. U nekim ljudima oni podstiču samodestrukciju, u drugima borbeni duh koji ih čini jačima. Film pokazuje i koliko je teško katkad priznati kako se osećamo i šta nas boli sve dok ne bude prekasno. Upravo to neizrečeno često bude pogrešno interpretirano od strane drugih ljudi.
Romantičnu dramu "Ne zaboravi me" režirao je Alen Kolter, a u ostalim ulogama su Emili de Raven, Kris Kuper, Lena Olin i Pirs Brosnan. Dvadesettrogodišnji Robert Petison, koji je svojim vampirskim šarmom kao Edvard Kalen u sagi "Sumrak" potpuno zavrteo pamet brojnim obožavateljkama širom sveta, u ovoj emotivnoj drami je pokazao da i te kako zna da glumi likove od krvi i mesa.

Premijera: 29. april 2010. godine

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

brosnankris kuperolinrobert petison
Komentari (0)
Dodaj komentar