Nevine laži

Žanr: akciona komedija, triler
Trajanje: 109 min.

Glavne uloge: Tom Kruz (Tom Cruise), Kameron Dijaz (Cameron Diaz), Piter Sargard (Peter Sarsgaard), Viola Dejvis (Viola Davis)
Scenario: Patrik O’Nil (Patrick O’Neill)
Režija: Džejms Mangold (James Mangold)

SINOPSIS
Akciona komedija "Nevine laži" donosi nam priču o neverovatnoj avanturi Džun (Kameron Dijaz) i superšpijuna (Tom Kruz) od trenutka kada slučajno nalete jedno na drugo. Ili možda to ipak nije bilo slučajno? Par se upušta u avanturu po celom svetu, u akciji opasnoj po život, gde ništa i niko, pa čak ni oni sami, nije onakvo kakvim se predstavlja. Njihov život zavisi od uspešnosti operacije u kojoj je potrebno sačuvati bateriju u kojoj leži ključ neograničenog izvora energije. Džun će se naći u centru lukavo sklopljenih saveza i neočekivanih izdaja i moraće da bira između istine i poverenja.
O FILMU
Radnja se vrti oko usamljene žene (Dijaz) kojoj na prvi pogled bezopasni spoj naslepo odjednom potpuno preokrene život jer je špijun (Kruz) vodi na opasan put po celom svetu kako bi zaštitio akumulator u kojem je skrivena tajna beskonačnog izvora energije. U isto vreme, njena sestra je očekuje na svom venčanju, gde bi trebalo da zameni njihovog pokojnog oca i otprati je do oltara. Kameron Dijaz i Tom Kruz udružuju snage u ovoj zabavnoj akcionoj komediji redatelja Džejmsa Mangolda ("Walk the Line").
Oficijelni sajt

Premijera: 29. jul 2010. godine

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

kameron dijazpiter sarsgardtom kruzviola dejvis
Komentari (0)
Dodaj komentar