Sinemanija 2007 (2. novembar)

Kao i ranijih godina, na „L’oreal Paris sinemaniji 2007“ pripremljen je i reprizni program najgledanijih filmova (čak 39) u 2007. godini, koji će se prikazivati u maloj sali Centra „Sava“ od 31. oktobra do 7. novembra u terminima od 15.30, 18, 20 i 22.30 časova. Cena karte je 100 dinara.
Filmovi „Pirati s Kariba: na kraju sveta“, „Hari Poter i Red feniksa“, „300: bitka kod Termopila“, „Simpsonovi na filmu“, „Oceans 13: igra se nastavlja“, „Umri muški 4.0“ i „Transformersi“ biće prikazani u okviru repriznog programa u velikoj sali Centra „Sava“ od 1. do 7. novembra od 14 časova. Cena karte je takođe 100 dinara.
PREMIJERNI PROGRAM – Centar „Sava“

Petak, 2. novembar, 17 časova: "Pritajeno zlo: istrebljenje" ("Resident Evil: Extinction")
Žanr: akcija, horor, naučna fantastika
Trajanje: 95 minuta
Režija: Rasel Malkahi (Russell Mulcahy)
Uloge: Mila Jovović (Milla Jovovich), Oded Fer (Oded Fehr), Ali Larter (Ali Larter), Ašanti (Ashanti)

SINOPSIS

Treći i poslednji deo milionskog serijala „Resident Evil“ ponovo je zasnovan na izuzetno popularnom serijalu video-igara i nastavlja tamo gde je stao prethodni film. Alis (Mila Jovović), koja se sada krije u pustinji Nevade, udružuje se s Karlosom Oliverom (Oded Fer) i El-Džejem (Majk Eps), kao i novim preživelima – Kler (Ali Larter), Kej-Martom (Spenser Lok) i bolničarkom Beti (Ašanti), u pokušaju da eliminiše smrtonosni virus koji preti da svakog čoveka pretvori u zombija i da tako dođe do pravde. Pošto ju je uhvatila „Umbrella“ korporacija, Alis je bila podvrgnuta biogenetskim eksperimentima i postala genetski izmenjena, s nadljudskom snagom, čulima i pokretljivošću. Više nego ikada te sposobnosti će joj biti potrebne ako ikako želi da preživi.

Petak, 2. novembar, 19.30 časova: "Priča o Džejn" ("Becoming Jane")
Žanr: romantična drama
Trajanje: 120 minuta
Režija: Džulijan Džerold (Jullian Jarrold)
Uloge: En Hatavej (Anne Hathaway), Džejms Makavoj (James McAvoy), Džejms Kromvel (James Cromwell), Megi Smit (Maggie Smith), Džuli Volters (Julie Walters)

SINOPSIS

Džejn Ostin (En Hatavej) veruje u ljubav. Njeni roditelji žele da se uda zbog novca, a u Engleskoj 1795. godine to je bila uobičajena budućnost mladih žena. Kada 20-godišnja Džejn upozna zanosnog Irca, Toma Lifroja (Džejms Makavoj), njegov intelekt i arogancija bude u njoj radoznalost i okreću njen svet naopačke. Može li Džejn priuštiti sebi slobodu da odbije ponudu rođaka ledi Grišam, prkositi autoritetu svojih roditelja i suprotstaviti se pravilima tadašnjeg društva?

Petak, 2. novembar, 22 časa: "Čak za srećan brak" ("Good Luck Chuck")
Žanr: romantična komedija
Trajanje: 96 minuta
Režija: Mark Helfrik (Mark Helfrich)
Uloge: Džesika Alba (Jessica Alba), Dejn Kuk (Dane Cook), Den Fogler (Dan Fogler)

SINOPSIS

Sve je počelo kada je Čarli Logan imao deset godina. Kršeći osnovno pravilo masnih fota, odbio je da se poljubi s dementnom devojčicom – i ona je bacila kletvu na njega. Sada, 25 godina kasnije, Čarli (Dejn Kuk) je uspešan zubar – i još uvek pod kletvom. Dok njegov najbolji prijatelj, plastični hirurg Stu (Den Fogler), juri za skoro svim svojim pacijentkinjama, Čarli kao da ne može da pronađe pravu devojku. Još gore, na venčanju bivše devojke saznaje da je svaka žena s kojom je ikada spavao pronašla svoju pravu ljubav – s onim koji je dolazio posle njega.
Ubrzo Čarlijeva reputacija „amajlije“ dovodi do toga da žene – od seksi strankinja do njegove podebele recepcionistkinje – počinju da staju u red za jednim „na brzaka“. Ali, u životu punom seksa, a bez ljubavi, Čarli se oseća usamljeniji nego ikada – dok ne upozna Kem (Džesika Alba). Specijalista za pingvine, sklona nezgodama, Kem je prelepa devojka koju je jako teško osvojiti. Međutim, kada se razvije prava ljubav, Čarli shvata da mora da pronađe način da otkloni kletvu pre nego što devojka njegovih snova završi sa sledećim kog upozna.
Sutra čitajte više o ovoj reviji filmova.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

cak za srecan brakfilmprica o dzejnpritajeno zlo: istrebljenjesinemanija
Komentari (0)
Dodaj komentar