Slongegov film

Žanr: animirani film
Trajanje: 68 min.
Premisa: Želimo slongedan dan!

Glasovi:

Brenda Bletin (Brenda Blethyn), Džim Kamings (Jim Cummings), Ken Sansom (Ken Sansom), Dejvid Ogden Stajers (David Ogden Stiers), Džon Filder (John Fiedler)

Scenario:

Brajan Holfeld (Brian Hohlfeld), Evan Spiliotopulos (Evan Spiliotopoulos)

Režija: Frenk Nisen (Frank Nissen)

SINOPSIS

Treći film iz serijala o Viniju Puu prati potragu za strahotnim stvorenjem. Ru odlučuje da sam krene u potragu i ubrzo sreće strašnog stvora po imenu Slonko. Između Rua i Slonka rađa se prijateljstvo, pa oni pokušavaju da se zajedno izbore sa skrivenim strahovima svojih cenjenih prijatelja i porodica.

O FILMU

Inspirisan serijom knjiga iz 1926. pisca A. A. Milna, „Slongegov film“ je treći film o Viniju Puu koji je ikada snimljen za veliki ekran, posle uspešnog „Tigerovog filma“ iz 2001. i „Velikog Praslinovog filma“ iz 2003. godine.

O REŽISERU

Frenk Nisen (reditelj)
Radio je na mnogim animiranim projektima, što za TV, što za veliko platno, kao scenarista, animator i scenograf – za „Tarzana“, „Dinosaure“ i „Planetu sa blagom“.

O GLUMCIMA

Džim Kamings (Pu, Tiger)
Jedan je od najzaposlenijih glumaca koji pozajmljuju svoj glas za animirane filmove. Njegov glas je zvanični glas Vinija Pua u svim postojećim medijima, uključujući TV serije. Na velikom platnu, najpoznatiji je kao Ed, hijena iz „Kralja lavova“. Njegov glas može se čuti i u filmovima „Knjiga o džungli 2“, „Praslinovom velikom filmu“, „Tri musketara“, „Herkul“, „Pokahontas“, „Mala sirena“ i „Ko je smestio Zeki Rodžeru“.

Džon Filder (Praslin)
Redovno pozajmljuje glas za ovaj lik. Od igranih filmova treba izdvojiti njegovu ulogu u „Dvanaest gnevnih ljudi“ sa Henrijem Fondom, a na televiziji je igrao u serijama „Zvezdane staze“, „Kafić „U zdravlje““ i „Zakon u Los Anđelesu“.

Oficijelni sajt:

  • Pooh“s Heffalump Movie (2005)

    Premijera: 21. april 2005. godine

    Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

  • Komentari (0)
    Dodaj komentar