Štrumpfovi 3D

Žanr: animirani, komedija, porodični, 3D, sinhronizovan
Trajanje: 86 min.

Glavne uloge: Nil Patrik Haris (Neil Patrick Harris), Henk Azarija (Hank Azaria), Kejti Peri (Katy Perry), Džonatan Vinters (Jonathan Winters), Sofija Vergara (Sofia Vergara), Alan Kaming (Alan Cumming), Džordž Lopez (George Lopez)
Scenario: Pejo (Peyo) – likovi, Dž. Dejvid Stem (J. David Stem), Dejvid Vajs (David N. Weiss), Džej Šerik (Jay Scherick), Dejvid Ron (David Ronn)
Režija: Radža Gosnel (Raja Gosnell)

SINOPSIS
Kada zli čarobnjak Gargamel pojuri male, plave Štrumpfove izvan njihovog sela, oni iz svog čarobnog sveta upadnu u naš. U stvari, nađu se nasred Central parka. Visoki kao tri jabuke, a zarobljeni u Velikoj jabuci, Štrumpfovi moraju da pronađu način da se vrate u svoje selo pre nego što im Gargamel uđe u trag.
O FILMU
Štrumpfovi su dobro poznata bića koja žive u pečurkama, likovi iz kultnog crtanog filma na kome su odrasle generacije. Izmislio ih je belgijski crtač stripova Pjer Kilifor (Pierre Culliford), poznatiji kao Pejo (Peyo), 1958. godine. Prvi put su se pojavili kao strip, a kasnije kao crtani film, u obliku serije i jednog dugometražnog animiranog filma koji je svojevremeno bio veoma gledan i u domaćim bioskopima.
Oficijelni sajt

Premijera: 11. avgust 2011. godine

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

crtani filmstrumpfovi
Komentari (0)
Dodaj komentar