U velikom stilu (video)

Žanr: krimi komedija
Trajanje: 96 min

Glavne uloge: Joey King, Morgan Frimen (Morgan Freeman), Ann-Margret, Majkl Kejn (Michael Caine), Kristofer Lojd (Christopher Lloyd), Alan Arkin (Alan Arkin), Met Dilon (Matt Dillon)
Scenario: Theodore Melfi, Edward Cannon (priča iz 1979)
Režija: zak braf (Zach Braff)

SINOPSIS

Trojica penzionera, Vili, Džo i Al, koji žive zajedno i polako trunu u beskrajno jednoličnim danima, očajnički tražeći način kako da plate zaostale račune i provedu više vremena sa svojim najmilijima. U jednom trenutku odluče da opljačkaju banku kako bi se domogli svog novca. Od zamršenog planiranja do savršene egzekucije, ova će pljačka u trojicu koje je društvo otpisalo udahnuti novu energiju. Ako im pođe za rukom, novac će im sigurno dobro doći, a ako ih uhvate, pa šta je najgore što se može dogoditi trojici staraca? Možda će otići u zatvor, možda u grob. U svakom slučaju, otići će “U velikom stilu”.

O FILMU

Film „U velikom stilu“ reditelja Zaka Brafa sa Morganom Frimanom, Alanom Arkinom i Majkl Kejnom u glavnim ulogama. Za osvetu nikad nije kasno. Trojica holivudskih velikana i dobitnika nagrade Oskar nasmejaće vas do suza kao pljačkaši banke.

Oficijelni sajt:

Going in Style (2017)
Premijera: 6. april 2017. godine

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

alan arkinkristofer lojdmajkl kejnmet dilonmorgan frimenzak braf
Komentari (0)
Dodaj komentar