Uskoro u našim bioskopima (1)

Bandur film je predstavio raznovrstan filmski program za nastupajuću zimsku sezonu. Ugovor sa kompanijom „Buena Vista International“ doneo je našoj publici mogućnost da vidi neke od najvećih filmskih hitova ove godine.

PIRATI SA KARIBA – PROKLETSTVO CRNOG BISERA (Pirates Of The Caribbean: The Curse Of The Black Pearl)

Glavne uloge: Johnny Depp, Geoffrey Rush, Orlando Bloom, Keira Knightley, Jack Davenport, Jonathan Pryce

Za grubog, pa ipak šarmantnog kapetana Džeka Speroua (Džoni Dep) kristalnobistre vode Kariba i otvoreno more predstavljaju igralište na kome se dešavaju avanture i misterije. Međutim, Džekov idiličan život prekida se posle nesreće u kojoj mu lukavi kapetan Barbosa (Džefri Raš) ukrade brod – Crni biser, a kasnije napadne grad Port Rojal i kidnapuje guvernerovu (Džonatan Prajs) prelepu ćerku, Elizabet Svon (Kira Najtli). Elizabetin drug iz detinjstva, Vil Tarner (Orlando Blum), udružuje snage sa Džekom kako bi komandovali najbržim brodom iz britanske flote – Presretačem, u neustrašivom pokušaju da spasu Elizabet i povrate Crni biser.

PRASLINOV VELIKI FILM (Piglet“s Big Movie)

Glavne uloge: John Fiedler, Jim Cummings

„Praslinov veliki film“ pripoveda priču o družini iz Stoletne šume, koja se susreće s poteškoćama dok shvata da neko ne mora biti veliki da bi činio velike stvari. Praslin se osetio poniženo kada su njegovi drugari počeli da sakupljaju med i rekli mu da je suviše mali da bi pomagao. Kada Praslin bude nestao, ostali će koristiti njegovu svesku kao mapu pomoću koje će pokušati da ga pronađu. Tokom ove potrage otkriće da je ova „vrlo mala životinja“ bila junak na više načina.

SIBISKIT (Seabiscuit)

Glavne uloge: Tobey Maguire, Jeff Bridges, Chris Cooper

Poluslepi profesionalni bokser (Megvajer) i krotitelj mustanga (Kuper) udružuju se sa milionerom (Bridžiz) i njegovim loše građenim konjem – Sibiskitom. Oni Sibiskita dovode do neslućenih visina, pomažući mu da osvoji nagradu „Konj godine“ za 1938. godinu. Ovo je istinita priča o konju iz vremena Velike depresije u Americi. Njegove pobede podigle su ne samo glave trojice ljudi koji su stajali iza njega već i čitave nacije.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar