Uskoro u našim bioskopima (2)

U POTRAZI ZA NEMOM (Finding Nemo)

Glavne uloge: Albert Brooks, Ellen De Generes, Alexander Gould, Willem Dafoe, Geoffrey Rush

Najnovije ostvarenje prati komično i uzbudljivo putovanje dveju riba – Martina i njegovog sina Nema, koji se razdvajaju na grebenu Velika brana. Ohrabren društvom druželjubive, ali zaboravne ribice Dori, previše obazrivi otac stiže do opasnih puteva i postaje junak jednog epskog putovanja dok pokušava da spase sina – koji i sam ima svoje planove kako da se bezbedno vrati kući.

BILO JEDNOM U MEKSIKU (Once Upon a Time in Mexico)

Glavne uloge: Antonio Banderas, Salma Hayek, Johnny Depp, Mickey Rourke, Eva Mendes, Enrique Iglesias, Cheech Marin, Willem Dafoe

Filmom „Bilo jednom u Meksiku“ Robert Rodrigez se vraća svom mitskom junaku – gitaristi, marijačiju (Antonio Banderas), u završnom nastavku „Marijači/Desperado“ trilogije. Saga se nastavlja dok marijači pokušava da se probije kroz puste predele bežeći od Bariljove (Vilem Dafo) osvete.

PAZI PETAK! (Freaky Friday)

Glavne uloge: Jamie Lee Curtis, Lindsay Lohan, Mark Harmon

Dr Tes Koleman (Džejmi Li Kertis) i njena petnaestogodišnja ćerka Ana (Lindsi Loen) ne slažu se baš najbolje; nemaju iste poglede na oblačenje, frizuru, muziku, pa ni na muškarce. Jednog četvrtka uveče, njihovo neslaganje doživljava uzavreli vrhunac: Ana ne shvata zašto majka ne podržava njene aspiracije prema muzici, a Tes – udovica koja treba da se ponovo uda, ne razume zašto Ana neće da ostavi na miru njenog verenika (Mark Harmon). Sve će se jako brzo izmeniti kada dva identična kineska kolačića sudbine izazovu malo mistično pustošenje. Sledećeg jutra, moraće da pripaze na petak, jer će se Tes i Ana naći u telu one druge. Kad doslovce budu prešle kilometre u tuđoj koži, steći će poštovanje prema suprotnim pogledima na život.

KODA – BATA MEDA (Brother Bears)

Koda – bata meda je živopisna i moćna priča o vezi između dva brata, čoveka i prirode. Drama, komedija i avantura u prirodi koja oduzima dah. Ovo je treći u nizu „Diznijevih“ animiranih filmova izrađenih u studiju na Floridi („Mulan“, „Lilo i Stič“), koji predstavljaju sam vrh tehničkih i kreativnih mogućnosti.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar