Uzbudljive erotske scene učinile su ove filmove nezaboravnim (video)

Poslednji tango u Parizu
Film je talijansko-francuska egzistencijalna erotska drama iz 1972. godine  o američkom udovcu koji se upušta u seksualnu vezu s mladom Parižankom, koja bi uskoro trebala da se uda. U glavnim ulogama nastupili su Marlon Brando i Marija Šnajder. Ako se izuzme scena analnog silovanja, film je prepun uzbudljivih i erotskih scena. Kasnije je popularna glumica pričala da su neke scene bile stvarne.

Poštar uvek zvoni dva puta
Lutalica kriminalne prošlosti Frank Čambers (Džek Nikolson) zaposli se kod vlasnika malog restorana uz put, Grka Nika Papadakisa (Dž. Kolikos), oženjenog s puno mlađom i vrlo privlačnom suprugom Korom (Džesika Lang). Kora i Frank ubrzo se upuste u strastven seksualni odnos i postaju ljubavnici. Kako vreme prolazi, a njihova veza jača, odluče da likvidiraju Nika, a njegovu smrt da prikažu kao posledicu saobraćajne nesreće. Među ostalim, film je postao legendaran zbog scene seksa Džesike Lang i  Džeka Nikolsona u kuhinji.

Beti Blu
Uznemirujuća, agresivna, erotikom nabijena priča o dvoje ljubavnika potpuno različitih karaktera koji vreme uglavnom provode u ludom, strastvenom seksu i šetajući se goli po stanu što je okosnica radnje ove francuske drame/komedije. U glavnim ulogama nalaze se Beatris Dejl i J.H. Anglade.

9 i po nedelja
„Devet i po nedelja“ je američka erotska drama rediteljke Ejdrian Lin iz 1986. godine s Mikijem Rurkom i Kim Bejsindžer u glavnim ulogama. Film je s vremenom stekao kultni status kod obožavalaca i postao jedan od značajnijih visokobudžetnih seksualno eksplicitnih filmova. što je rezultiralo snimanjem dvaju direktno-na-video nastavaka (Drugih 9½ nedelja (1997.) i Prvih 9½ nedelja (1998.)), koji nisu postigli ovakav uspeh.

Niske strasti
„Niske strasti“ (eng. Basic Instinct) je američko-francuski triler iz 1992. godine u režiji Pola Verhovena. Glavne uloge tumače Majkl Daglas i Šeron Stoun. Film je premijerno prikazan 20. marta 1992. u SAD-u. U mnogim zemljama film je prikazan u cenzurisanoj verziji iz koje su izostavljene sve scene seksa i ubistava, ali uprkos tome, film je ostvario veliki uspeh na bioskopskim blagajnama.

Riskantan posao
Tom Kruz kao vredan sedamnaestogodišnji odlikaš, odgovoran i pouzdan sin upoznaje Lanu – mladu, poželjnu, izbirljivu i punu životnog iskustva. Tom Kruz ima dva cilja u životu: upisati se na koledž i da se seksa  – što mu je dosad bila samo maštarija. Ali Džoelovi roditelji odlaze na odmor i ostavljaju mu kuću na čuvanje. Ono što će Lana (Rebeka De Morni) naučiti Džoela o seksu i slobodnoj inicijativi novog doba je noćna mora svakog roditelja i vrlo riskantan posao.

Kralj pornića
U doba kad je bio poprilično poznat kao model za donji veš Marki Mark, Mark Volberg vrhunski je odglumio ulogu porno zvezde u doba zlatnog doba te industrije 1970-ih. Usled prekomerne konzumacije kokaina, dolazi i do problema s erekcijom, a u filmu ima više scena seksa nego običnog razgovora.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

erotske scenefilmoviglumci
Komentari (0)
Dodaj komentar