Valerijan i carstvo hiljadu planeta 3D (video)

Žanr: akcija, avantura, naučna fantastika, 3D
Trajanje: 137 minuta

Glavne uloge:
Dejn Dehan (Dane DeHaan), Kara Delevinj (Cara Delevingne), Klajv Oven (Clive Owen), Ethan Hawke, Džon Gudmen (John Goodman), Rijana (Rihanna), Rutger Hauer (Rutger Hauer), Matju Kasovic (Mathieu Kassovitz)
Scenario:
Pierre Christin, Jean-Claude Mezieres, Lik Beson (Luc Besson)
Režija:
Lik Beson (Luc Besson)

SINOPSIS

Valerijan i Lorelin su specijalni vladini agenti zaduženi za održavanje reda u celom svemiru. Pod direktivom Zapovednika (Klajv Oven), Valerijan i Lorelin su poslati na misiju u međugalaktički grad Alfa, rastuću metropolu koja je sastavljena od hiljadu planeta. Međutim, nemaju svi na Alfi iste interese i ciljeve; nevidljive sile će dovesti ceo grad u veliku opasnost. Valerian ima u planu i romantičnu vezu sa svojom partnerkom Lorelin, međutim ona će ga odbiti zbog njegove prošlosti sa ženama.

O FILMU

„Valerijan i carstvo hiljadu planeta“ 3D – Od vizionarskog reditelja filmova „Peti element“ i „Lusi“, Lika Besona, dolazi novi blokbaster „Valerijan i carstvo hiljadu planeta“. Uz Karu Delevinj, Dejna Dehana, Klajva Ovena, Itana Houka, Džona Gudmena, Rutgera Hauera i Matju Kasovica u filmu glumi i planetarno popularna pevačica Rijana.

„Želeo sam već davno da napravim ovaj film, ali sam čekao da se tehnologija usavrši kako bi mogao realizovati sve ono što sam zamislio u mašti. Kada sam pogledao Avatara, sve se promenilo. Tada sam znao da su mogućnosti bezgranične.“ – Beson.

Na filmu je radilo preko 1800 ljudi, a dva VFX diva su se ujedinila u produkciji Valeriana. WETA i ILM, uz podršku Rodeo FX-a, tri najjača studija za specijalne efekte, koji su ujedno radili i na mega blockbusterima poput „Avatara“, „Gospodarima prstenova“ i „Osvetnicima“.

Oficijelni sajt: Valerian and the City of a Thousand Planets (2017)

Pretpremijerno: 22. jul 2017. godine

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Dejn DehanDžon GudmenKara Delevinjklajv ovenlik besonmatju kasovicrijanaRutger Hauer
Komentari (0)
Dodaj komentar