Vanzemaljci u komšiluku

Žanr: komedija, naučna fantastika
Trajanje: 102 min.
Premisa: Imate li zaštitu?

Glavne uloge: Ben Stiler (Ben Stiller), Vins Von (Vince Vaughn), Džona Hil (Jonah Hill)
Scenario: Džared Stern (Jared Stern), Set Rogen (Seth Rogen)
Režija: Akiva Šafer (Akiva Schaffer)

SINOPSIS
Nakon monstruoznog ubistva kolege, Evan (Stiler) okuplja ekipu koja bi trebalo da čuva komšiluk od opasnosti. Međutim, stvari ne idu po planu, jer ekipa u stvari želi da se provodi i pije pivo. Na redovnoj večernjoj patroli, Evan, Bob (Von), Frenklin (Hil) i Džamarkus saznaju da su sve učestalija ubistva zapravo delo vanzemaljaca koji planiraju da unište svet. Čuvari komšiluka upuštaju se u opaku borbu sa neobičnim neprijateljima, kako bi spasli čovečanstvo.
O FILMU
U naučno-fantastičnoj komediji "Vanzemaljci u komšiluku" igraju Džona Hil, Vins Von i Ben Stiler. Akiva Šafer je režirao komediju u kojoj momci iz predgrađa čuvaju komšiluk od opasnosti, što je samo fasada za muško druženje daleko od porodica. Problem nastaje kada otkriju zaveru svetskih razmera.
O REŽISERU
Akiva Šafer (reditelj)
Reditelj i pisac popularnog TV serijala "Saturday Night Live", čiji je ovo prvi dugometražni film. Pisci scenarija su Set Rogen i Evan Golberg koji su zajedno radili i na filmovima "The Green Hornet", "Ananas ekspres", na seriji "Ali Dži šou", kao i Džared Stern ("Pingvini gospodina Popera").
Oficijelni sajt:

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

vanzemaljci
Komentari (0)
Dodaj komentar