Voleli ste “Igru prestola“? OBOŽAVAĆETE i ovih 5 serija (video)

“Igra prestola“ je otvorila put drugim fantastičnim serijama!

“Igra prestola“ je postala apsolutni hit iako te 2011. niko nije verovao da će tematika koju su, uglavnom, voleli štreberi, može postati toliko popularna i voljena. Međutim, sve se promenilo gotovo preko noći!

“Igra prestola“ je zainteresovala velike TV kuće za kreiranje serija koje bi se dešavale u fantastičnom okruženju. Trenutno se u mnogim studijima krčakaju projekti koji potencionalno mogu biti sledeća “Igra prestola“ a inspirisani su delima nekim klasika fantastike kao što su Tolkin, Džordž Martin, Stiven King, ali i nekih novih kakav je Patrik Rufus. Mi vam donosimo pet najzanimljivijih, za koje je izvesno da će biti emitovani u skorije vreme, uz opasku da se priprema još najmanje toliko.

1. Prikvel “Igre prestola“
Prvi na listi je svakako projekat “Blood moon“, za koji se čelnici nadaju da će ponoviti uspeh originalne serije. Radnja je smeštena 5.000 godina u prošlost Vesterosa a scenario je pisan inspirisan nekim novijim radovima Džordža Martina. Prva klapa je pala pre neki dan u Belfastu i fanovi “Igre prestola“ su uzbuđeni!

2. “Gospodar prstenova“
Kompanija “Amazon“ upustila se u ekranizaciju najpoznatijeg dela epska fantastike. U seriju će biti uloženo neverovatnih milijardu dolara, pa možemo očekivati pravi spektakl!

3. “Točak vremena“
“Amazon“ i “Soni“ su udružili snage da bi ekranizovali epski serijal “Točak vremena“, američkog pisca Roberta Džordana. On je stvorio neverovatno složen svet, tako da ne sumnjamo da će serija, ako se dobro ekranizuje biti pun pogodak!

4. Mračna kula
Kultni serijal Stivena Kinga dobiće svoju ekranizaciju zahvaljujući gle čuda, opet “Amazonu“. Glavni producent biće bivši producent “Okružen mrtvima“ tako da je saga o revolverašu Rolandu koji mora da spase svoj svet od zle magije u dobrim rukama!

5. “Hronika kraljoubice“
“Hronika kraljeubice“ je jedan od najzanimljivijih novih serijala epske fantastike i producenti serije iz Šoutajma računaju na armiju fanova kao na buduće gledaoce. Priča prati ozloglašenog mačevaoca i čarobnjaka Kvouta i njegove doživljaje. Kao reditelj se pominje jedan od tvoroca “Spajdermen“ trilogije.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Igra prestola
Komentari (0)
Dodaj komentar