Zaglavilo se

Žanr: romantična komedija
Trajanje: 129 min.

Glavne uloge:

Ketrin Hajgl (Katherine Heigl), Set Rogen (Seth Rogen), Pol Rad (Paul Rudd), Lesli Man (Leslie Mann), Tom Begli (Tom Bagley), Džej Barušel (Jay Baruchel)

Scenario: Džad Apatou (Judd Apatow)
Režija: Džad Apatou (Judd Apatow)

SINOPSIS
Alison Skot je ambiciozna i lepa mlada žena koja upravo treba da postane izveštač jedne velike TV mreže. S druge strane, Ben živi sa četiri prijatelja, uživajući u svojim dvadesetim godinama produženo doba adolescencije: ruinirana kuća u kojoj se nalazi ring za boks i deluks (čitaj: s leglima komaraca) bazen za plivanje. Da bi nastavili da žive takvim životom, prijatelji su kreirali poluporno veb-sajt – onaj koji bi jednog dana, kada (i ako) se postavi, mogao da ih učini bogatima.
Ove dve nepomirljivo suprotne ličnosti upoznaju se u jednom baru, u pijanstvu zbliže i odmah odu svojim putevima. To bi trebalo da bude kraj njihove priče. Međutim, Ben otkriva da Alisonin poziv nekoliko nedelja kasnije nema za cilj da odu na drugi sastanak; ona mu saopštava da nosi njegovu bebu. Ben počinje da postavlja sebi životna pitanja – da li da se okrene i pobegne ili da ostane uz devojku i pomogne joj da odgaja dete?
O FILMU
Dar režisera Džada Aptoua u ekranizovanju komedije došao je do punog izražaja 2005. godine s blokbasterom „Četiri banke, a nevin“. U svojoj poslednjoj komediji ovaj autor se bavi delikatnim pitanjima ljubavi i braka, kao i smehom koji se neumitno, a ponekad i s gađenjem iskrade kada se govori o ovim temama.
Oficijelni sajt
Knocked Up (2006)
Premijera: 9. avgust 2007. godine

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

filmknocked upromanticna komedijazaglavilo se
Komentari (0)
Dodaj komentar