Bizarno: Bodibilder zaprosio lutku za seks (foto)

Mnogi su ga osudili.

Juri Toločko, glumac i bodibilder, postao je poznat javnosti zbog veze s plastičnom lutkom Margo, a uskoro će je i oženiti.

On Margo tretira kao pravu ženu, a u vezi su već osam meseci. Nedavno ju je odveo i na plastičnu operaciju kako bi stekla više samopouzdanja. Kako kaže nesigurnost je kod Margo je primetio nakon javnog nastupa.

– Počela je da razvija komplekse. Kad sam je na fotografijama predstavio svetu, bilo je puno kritika i ona je počela da se oseća nesigurno, pa smo se odlučili za plastičnu operaciju. Jako se promenila. U početku je to bilo teško prihvatiti, ali kasnije sam se navikao – rekao je Yuri za New York Post.

– Ne može sama da hoda, treba joj pomoć. Margo ne zna da kuva, ali voli gruzijsku kuhinju. Njeno najdraže jelo je kinkali. Tvrdi da je u njoj nežna duša.

Toločko vodi Instagram stranicu za Margo na kojoj objavljuje njihove zajedničke fotografije. Čak tvrdi da joj je pronašao i posao konobarice u lokalnom baru, što je priličan podvig s obzirom na njena fizička ograničenja.

Iako je nekima ovo simpatično i pozitivno komentarišu, ipak je većina pratilaca protiv svega, i smatra da je Juri ipak preterao, da se previše uživeo u sve ovo i da treba da ide na lečenje.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

bodibilderglumaclutka za seks
Komentari (3)
Dodaj komentar
  • Slaven

    Niti će mu zvocati, niti će pitati gdje si bio.

  • Adolf

    Nivo inteligencije im je isti, super će se slagati.

  • Anonimni

    Vala kakve su nam ove mlade sponzoruse, ovaj izgleda nema alternativu.