Kad vas dete obruka: urnebesni domaći osvojio mreže (foto)

Složiće se mnogi roditelji da malo ko može da ih obruka kao sopstveno dete. A koliko deca mogu da budu surovo iskrena, vidi se u jednom domaćem zadatku koji se munjevito širi društvenim mrežama.

Nije prvi put da neki zadatak u kom dete opisuje svog roditelja izazove lavinu reakcija.

Ipak, poslednji u nizu koji kruži internetom izdvaja se među drugim dečjim biserima. Ne zna se ko ga je pisao, niti ko je rad slikao, ali zna se da je tema bila da se opiše majka. Jedan mališan uradio je to sasvim originalno.

“Moja majka se zove Marija. Ima dugačku kosu. Oči su joj crne boje”, piše na početku ovog rada.

Međutim, mališan u ovom jezgrovitom radu otkriva i mamin ukus za pića.

Moja mama najviše voli đintonik”, zaključuje nepoznati autor.

(Nevena Dimitrijević, nova.rs)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

detedomacismeh
Komentari (3)
Dodaj komentar
  • bambi

    Dragi moj Anonimni, niko ne kaze da nema predivnih zena. Da nema predivnih zena ne bi smo mogli da izdvojimo ove odvratne sponzoruse. Medjutim problem je u tome sto su se sponzoruse namnozile jer im je sistem to dozvolio. Sustina kapitalizma pa i ovog naseg prljavog tranzicionog je da unisti brak, porodicu. Kapitalizmu nije potrebna zena koja ce cuvati decu vec zena koja ce raditi. Prosecan brak trenutno u Srbiji traje oko sedam godina, tj. brak kao institucija vise i ne postoji. Svaka treca trudnoca zavrsava abortusom. Mlade mamice sponzoruse pomeraju trudnocu posle 35 godine i nemaju zivaca da podizu decu vec o deci vode racuna institucije. Preko 50.000 ljudi godisnje gubimo. Naislje u porodici na najvisem nivou. Mlade devojke pre braka imaju odnose sa preko 30 intimnih prijatelja a za vreme braka sa najmanje jos jednim. Sistem je dozvolio mladim mamicama da se izivljavaju nad nasom decom. Po nekoliko godina da bi se izviljavali nad bivsim suprugom, ne dozvoljavaju kontakt izmedju dece i oceva. Drugim recima mlade mamice vrse psihicko i fizicko nasilje nad sopstvenom decom. Radnici u Centrima za socijalni rad moraju po cenu otkaza da sprovode direktivu nadleznog ministarstva koji kaze decu po svaku cenu dodeliti mamica cak i u slucaju, a to je cest slucaj, kada su alkoholicarke, prostitutke ili narkomanke. Trenutno je uzas u Srbiji sto se tice porodicnog prava, totalni haos. Medjutim kompletan taj haos ide u prilog evropskim integracijama ali i svima koji zele da uniste nasu naciju, i kulturoloski i demografski i istorijski. To nije moje ili tvoje iskustvo to su cinjenice koje su dostupne svima nama. Nema vece nesrece nego kada rasturate porodicu a porodicu rasturaju mlade mamice i to je cinjenica.

  • Anonimni

    Ovog ‘Bambija’ zeznula neka sponzorusa, pa nas sad na svakoj trecoj vesti davi time. To je tvoje iskustvo. Ima predivnih zena i predivnih mladih majki sirom zemlje. Pozdrav normalnim ljudima!

  • bambi

    Danasnje mlade mamice najvise vole cim zatrudne da rasture porodicu, da koriste sopstvenu decu da bi dosle do alimentacione finansijske zarade koju shvataju kao svoju zaradu. One najvise vole da zatim brze bolje cusnu dete u jaslice, vrtic, obdaniste, boravak, skolu, babi i dedi, na fudabal, na kosarku, da bi mogle da polete sledecim intimnim sponzorima u zagrljaj koji ce je opremiti sa dzipom i 50 na dnevnom nivou da imaju za akohol, cigarete, doping, tetovaze i kerove.