Najluđi izgovori: šta naše žene SLAŽU kad ne žele seks?

Kada ne žele seks, devojke iz Srbije kažu/slažu ovo…

Navodi su preuzeti iz „Blic žene“…

  • Otvoreno mu kažem zašto ne želim seks tog dana, a najčešći razlozi su glavobolja, mrzovolja ili menstrualni ciklus. Za jutarnju akciju imam sada već ustaljeni izgovor, a to je: „Žurim na posao!“
  • Godinu i po dana sam u vezi i svakim danom imam sve manje želju za seksom, mada je tome najviše doprineo on. Previše se trudi i fokusiran je na cilj kako da me dovede do orgazma i jednostavno se ne oseća strast, već naš seks izgleda kao da popravlja televizor. Kako bih sprečila emitovanje loše energije, uvek se pozivam na umor, iscrpljenost nakon dugog i napornog radnog dana, dok mi je vikendom alkohol izgovor, odnosno vrtoglavica izazvana alkoholom. I mučnina, naravno.
  • Ja sam pomalo „zloća“ kada su izgovori u pitanju. Ne libim se da slažem i možda i prečesto koristim „zvono spasa“. Inače patim od čestih upala bešike pa mi je to uglavnom najčešći izgovor. Pored toga se vadim i na bol u jajnicima, osetljivost u vreme ovulacije, pred ciklus, ali i posle ciklusa. Nekoliko puta sam i slagala da me želudac boli. Da, definitivno previše često koristim izgovore i uglavnom su vezani za fizički bol koji (ne)osećam.

Pa dobro, šta radite to muževima/momcima?!

Klasičan primer zašto propada brak ili veza. (drdoktor)

Napišite i Vi šta mislite o ovome na Forumu Krstarice…

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

devojkesekszene
Komentari (2)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    iAKO MOGU DA DELUJU KAO LAZI IZGOVORI NISU UVEK LAZI VEC PRAVO STANJE STVARI.

  • Adolf

    U 90% slučajeva se čuvaju za švalera, zato i smišljaju izgovore da bi izbegle odnose.A sa nim rade sve živo što im je u vezi ili braku bilo nezamislivo.