Okrenuo se i umesto svoje neveste ugledao bradatog muškarca u venčanici (video)

Jedan mladoženja nije mogao da zaustavi smeh kada je na dan svog venčanja umesto svoje prelepe neveste ugledao svog najboljeg druga obučenog u venčanicu.

https://youtu.be/M1FfWXAgf04

Dejvid Hofman, 32-godišnji mladoženja, očekivao je da će, kada se okrene, pred njim stajati njegova verenica, 29-godišnja Brijen Denis, međutim, ona je odlučila da se našali i pred budućeg supruga pošalje njihovog druga, Timi Hurtona.

– Bio sam vrlo nervozan. Pokušavao sam da se smirim, jer je trebalo da prvi put ugledam svoju nevestu. Očekivao sam Brijen, ali kada sam se okrenuo, video sam Timija u venčanici. Onako bledog i dlakavog ga volim, zaista, ali ne baš toliko. Pao sam od smeha u tom trenutku – opisao je neobičnu situaciju Hofman.

Ovu podvalu smislili su mlada i mladoženjin najbolji prijatelj, nakon što su na internetu videli nekoliko takvih šala. Mada je Brijen u početku odbijala da na dan venčanja suprugu priredi tako neprijatno iznenađenje, na kraju je pristala da Dejvid umesto nje ugleda svog prijatelj u tesnoj venčanici i sa velom na glavi.

Nekoliko trenutaka posle Timija, Dejvid je ugledao i svoju pravu nevestu i tada ga je preplavila lavina emocija.

– Mnogo toga je prethodilo tom prvom pogledu na moju verenicu u venčanici, ali kada sam je konačno ugledao, osećao sam se ispunjeno. Taj trenutak i taj dan pamtiću zauvek – priznao je mladoženja.

Brijen i Dejvid su se na večnu ljubav zavetovali jedno drugom 17. novembra na ceremoniji u malom gradu Snohomišu u državi Vašington.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

mladamladoženjapodvala
Komentari (0)
Dodaj komentar