Srbin dao ženi Amerikanki da proba rakiju, o njenoj šok reakciji bruji svet (video)

Isprobavala srpsku tradicionalnu kuhinju, a rakija je izazvala posebnu reakciju!

Vladislav i Mia Milanović potpuni su hit na Jutjubu!

Srbin Vladislav i Amerikanka Mia su već neko vreme u braku, a njihov život i klipove prati više od milion ljudi.

Njihov najpopularniji video je onaj u kojem Mia isprobava tradicionalna srpska jela ocenjujući ukus svakog gastronomskog specijaliteta.

Njoj se jako dopala šopska salata, a oduševio ju je i ukus pljeskavice, dok joj ćevapi i nisu naročito legli pa ih je ocenila osmicom.

Ipak, najzanimljiviji deo videa je kada joj Vladislav da da eksira čašu rakije, a njena reakcija nasmejala je sve pa i njega.

Pogledajte!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

rakija
Komentari (5)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Decenijama govorim, da Srbija bi mogla samo od turizma, geo-strateškog položaja (putevi) na Balkanu, kao i od lekovitih banja(ne od SPA centara), i od izvora pijaće vode da bude vodeća država u Evropi.Džaba sve, kad nema pameti.Neznanje je uvek mrzelo znanje i umeće. Nikola Tesla je rekao:“ od svih stvari, koje koče čovečanstvo najveće su trenje i neznanje“.

  • Smaranje

    U kom min. Je probala rakiju ili moram sve da gledammm?!

  • Zglobni Skoč

    Mogao je naći makar neku malo manje osunčanu i pregorelu.Enivej, neka drmne bar tri čašice, posle treće ima da joj bude sve lepo i fino.Ne može baš uvek sve iz prve da bude kako treba.Sve je stvar navike, a ako ameri imaju bilo šta bolje od hrane i pića, onda im skidam kapu.A nemaju.

    • Trafikar

      Druže, nisi ti probao nešto ni iz tvog kraja, kamoli nešto manje osunčano.Krivo ti je a??? Ovaj naš , da ne valja, našla bi ona nekog boljeg.Ženama trebaju dve stvari. Ajde imaš 3 puta da pogađaš.

    • Hogar

      Imaju lepu brenu, cecu i ostale naše ,koje su da nema raznih kičerajskih novina, niko se ne bi ni okrenuo za njima zamisli, svi velikani, patriote do bola a hrle na zapad.veliki su Srbi, samo dok daju izjave i slikaju se za medije.tamo su bezlična amorfna masa skorojevića i Noblesa.