Ališa Kiz trudna!

Definitivno su mi najdraže ovakve vesti. Zato uvek i požurim s pisanjem, bez obzira na to da li su zvanično potvrđene. Jednostavno ne mogu da odolim. Velika je to stvar zaista. Doduše, često se u svetu poznatih dešavalo da upravo posle tog čina nastanu velike nesuglasice, koje su se neretko završavale razvodom. A kola se, nažalost, uvek lome na deci. Velika je to odgovornost za njih kad shvate da su stvorili novi život za koji će biti odgovorni narednih 18 godina ili 21. Često i prevelika, s obzirom na to da o njihovim životima za njih brine gomila ljudi, saradnika, menadžera, stilista, savetnika i drugih. A onda odjednom ostaju sami na svetu da se staraju o nekome. No, ovoga puta ne želimo da mislimo o tome.
Govorimo o američkoj R&B zvezdi Ališi Kiz (Alicia Keys). Što se tiče njenog glasa i kvaliteta, tu nema šta da se doda, niti oduzme. Ali što se tiče brojnog stanja njene porodice, e, tu će se, bogu hvala, uskoro pridodati još nešto… Izgleda da se ostvaruju naše želje iz prethodnog članka o ovoj divi. A poželeli smo joj da pronađe svoju sreću i da osnuje porodicu sa svojom ljubavi. Podsećamo, baš na Ališin 29. rođendan, 25. januara, njen dečko – reper i producent Kasim Din (Kasseem Dean), poznatiji kao "Swizz Beatz", zaprosio ju je na plaži na Havajima. Ipak, sama svadba će morati da sačeka još malo, dok 31-godišnji reper zvanično ne okonča svoj prethodni brak sa takođe R&B pevačicom Mašondom (Mashonda). Taj brak trajao je tri godine, a sa Ališom je od 2008.
A sada glavna vest, koja je svima još od naslova već sasvim jasna. Ališa Kiz je trudna! Vlasnica hita "Doesn’t Mean Anything" presrećna je zbog toga što će postati majka. Krajem maja srećni par se obreo na humanitarnoj večeri pod nazivom "Keep a Child Alive" u Londonu. Ališa je nosila dugu i široku haljinu, kako bi sakrila, kako kažu, već dobro zaobljeni stomak. Naravno, jedino što se od nje moglo čuti jeste to da uživa u zajedničkom životu i da želi da osnuje porodicu, kada za to dođe vreme. Izgleda da je došlo pravo vreme. Kasimu ovo neće biti prvo dete, on već ima dva sina iz prethodne veze. Nek im je sa srećom!
A ako vas interesuju stvari vezane za muziku, vi posetite zvaničan sajt ove vrsne pevačice.
Više informacija

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

alisa kiztrudnazanimljivosti
Komentari (0)
Dodaj komentar